Ο Schwarzkopf για ακόμη μια φορά έρχεται πιο κοντά στις γυναίκες που αγαπούν το ξανθό χρώμα και αλλάζει τα δεδομένα στις περιποιητικές βαφές με τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color. Με αφορμή το επιτυχημένο λανσάρισμα της Keratin Color με κεντρικό πρόσωπο την Τζένη Μπαλατσινού, την πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color, η συνεργασία επεκτείνεται μέχρι το τέλος του 2016!

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού μέσα από μια ξεχωριστή φωτογράφιση θα πρωταγωνιστήσει για όλη τη χρονιά σε ενέργειες off και on line επικοινωνίας για το καταναλωτικό κοινό.

«H Τζένη Μπαλατσινού αποτελεί πρότυπο της σύγχρονης Ελληνίδας, αφού πρόκειται για μια αφοσιωμένη, εργαζόμενη μητέρα που όμως δεν διαπραγματεύεται στο ελάχιστο την εμφάνισή της! Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη που δείχνει στην Keratin Color την ανταμείβει με την άψογη εικόνα που εισπράττει η ίδια από τον εαυτό της, αλλά και από τους γύρω της» δήλωσε η Στρατηγούλα Βαμβαλή Marketing Director της Henkel.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε τη νέα βαφή μαλλιών Keratin Color, αναφέρεται πάντα με θερμά λόγια στην εμπειρία της, να δοκιμάσει τη νέα περιποιητική βαφή με κερατίνη Keratin Color μόνη, στο σπίτι καθώς και στην εύκολη εφαρμογή της.

Δοκιμάστε και εσείς τις νέες αποχρώσεις της Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη και στα 3 βήματα από τον Schwarzkopf!

Λίγα λόγια για την Keratin Color
Οι 22 αποχρώσεις της Keratin Color θα ενθουσιάσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές κυρίες που θέλουν τέλειο αποτέλεσμα στην άνεση του σπιτιού τους! Για το καλοκαίρι ανακαλύψτε και εσείς τις 5 μοναδικές αποχρώσεις που συμπληρώνουν την ποικιλία που προσφέρει η Keratin Color στα ξανθά και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να παρέχουν προστασία της τρίχας και υπέροχους ξανθούς τόνους που καλύπτουν τέλεια τα λευκά. Ανακαλύψτε και εσείς τις νέες αποχρώσεις:

Τις νέες ξανθές αποχρώσεις:

· 8.4 Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό

· 8.65 Ξανθό Ανοιχτό Μόκα

Tην σειρά Sensational Blondes:

· 9.0 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό

· 9.1 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ

· 10.4 Κατάξανθο Περλέ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νέες ξανθές αποχρώσεις της Keratin Color σας δίνουν τη δυνατότητα για:

· 100% κάλυψη των λευκών.

· Λιγότερο σπάσιμο της τρίχας.

· Ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα.

· Έντονο ξανθό που διαρκεί.

Ενώ, η σειρά Sensational Blondes επιτρέπει και ξάνοιγμα των μαλλιών έως 3 τόνους!