Με προσεκτικά επιλεγμένο panax ginseng στην φυσικότερή του μορφή και acai berry, αποτελούν το καλύτερο «ανεβαστικό» για όλες τις ώρες της ημέρας.

· Τα Little Miracles δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες ή άλλα πρόσθετα γι αυτό και μετά το άνοιγμα θα πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο και να καταναλώνονται μέσα σε 3 μέρες (αν και το πιθανότερο είναι να το καταναλώσει κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά!!)

· Όλες οι γεύσεις Little Miracles περιέχουν λιγότερες από 90 θερμίδες, καθώς περιέχουν αγαύη, που αποτελεί από τα πλέον υγιεινά φυσικά γλυκαντικά.

· Το τσάι Little Miracles περιέχει υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών ουσιών, ενώ όλες οι φυτικές ουσίες που περιέχει, όπως οι πολυφαινόλες, διατηρούνται αναλλοίωτες σε αυτό, καθώς η οξείδωση και η περαιτέρω επεξεργασία που έχει υποστεί είναι ελάχιστη.

· Τα Little Miracles παρασκευάζονται από πράσινα φύλλα τσαγιού που καλλιεργούνται στις ήρεμες πλαγιές των βουνών της Σρι-Λάνκα, η οποία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των φύλλων τσαγιού της.

ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ

Το λεμονόχορτο που χρησιμοποιείται σε αυτό το “μικρό θαύμα” προσδίδει μια ήπια γεύση εσπεριδοειδών. Όντας ένα γηγενές φυτό του Μεξικού, το Λεμονόχορτο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την παλιά παραδοσιακή Μεξικάνικη ιατρική. Θεωρείται ότι παρέχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, μεταξύ άλλων βοηθώντας στην καλύτερη πέψη και την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

GINGER

Αρωματικό και πικάντικο, το ginger προσθέτει μια ξεχωριστή κι ευχάριστη γεύση στο μείγμα τσαγιού μας από πορτοκάλι και λεμονόχορτο. Σύγχρονη επιστημονική έρευνα έχει αποκαλύψει πως το ginger διαθέτει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και ιδιαίτερα αντιοξειδωτική δράση. Έχει την ικανότητα να αναστέλλει το σχηματισμό φλεγμονών, διαθέτοντας άμεση αντιφλεγμονώδη δράση.

GINSENG

Για την παρασκευή των LittleMiracles χρησιμοποιείται το φυτό panax ginseng ηλικίας έξι χρόνων, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική για αιώνες και φημίζεται για τα πολλά λειτουργικά του οφέλη. Το φυτό ginseng 6 ετών συλλέγεται με προσοχή, καθώς είναι το μόνο είδος ginseng που περιέχει δραστικές Ginseosides.

AÇAI BERRIES

Κανένα άλλο φρούτο δεν περιέχει τόσα ενεργά αντιοξειδωτικά, όσο τα μικρά, στρογγυλά, μαύρα-μωβ μούρα Acai, που καθιστούν τον καρπό αυτό πραγματικά μοναδικό. Το Acai καλλιεργείται στους άγριους φοίνικες Acai της Βραζιλίας και χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους Ινδιάνους του Αμαζόνιου, ως βασικό μέρος της διατροφής τους. Χάρη στην τονωτική δράση του και τα επίπεδα των φυσικών ευεργετικών ουσιών που διαθέτει, τους προσέφερε μια απόλυτα ισορροπημένη διατροφή και την ενέργεια για να κυνηγούν ακούραστοι για μέρες.

Διατίθεται σε 5 «θαυματουργές» γεύσεις

ΤΣΑΪ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΜΕ GINSENG

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΡΟΔΙ

ΛΕΥΚΟ ΤΣΑΪ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ

ROOIBOS ΤΣΑΙ ΜΕ ELDERBERRY & GINSENG