Ισορροπία, μία έννοια με πολλές ερμηνείες, αλλά και μια υπόθεση τόσο προσωπική. Όλοι την αναζητούν και κυρίως όλοι τη χρειαζόμαστε, τόσο στη ζωή όσο και στη διατροφή μας. Για την ισορροπία στη διατροφή μας φροντίζει η Κρι Κρι, λανσάροντας το νέο Στραγγιστό & αγαπημένο που συνδυάζει ισορροπημένα την τέλεια γεύση με τα πιο αγνά υλικά και με 100% ελληνικό γάλα ημέρας. Το γάλα μας συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές πιστοποιημένες φάρμες της Μακεδονίας και γίνεται γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες, διατηρώντας έτσι όλη τη διατροφική του αξία!

Το Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες αλλά και σε ζωντανή καλλιέργεια γιαούρτης, δρα ευεργετικά για το πεπτικό σύστημα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό κι αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για να φέρουμε την ισορροπία στην καθημερινή διατροφή μας αλλά και να καταφέρουμε να κάνουμε την ισορροπία, τρόπο ζωής!

Το νέο Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πλούσια γεύση και νέα υφή του, δοκιμάζοντάς το σκέτο ή σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα και δημητριακά, για να απολαμβάνουμε ένα ιδανικά ισορροπημένο γεύμα όλες τις ώρες της ημέρας.


Μανασης Θοδωρής – Key Account Manager, Λεούσης Κυριάκος – Trade Marketing Manager, Μπαραδάκης Τάσος – Διευθυντής πωλήσεων γαλακτοκομικών, Χρυσάνθη Φίγκου-Assistant Brand Manager, Τζελίνα Κουμουμέλη-Διευθύντρια Marketing, Γιάννης Καρτσάνης- Εμπορικός Διευθυντής, Γιώργος Τσινάβος – Sales Operation, Γιάννης Μπαμπαλιούτας – Brand Manager Γαλακτοκομικών

Περισσότερες πληροφορίες: krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr