● Αντικαταστήστε το συνηθισμένο σας τζελ καθαρισμού δύο φορές την εβδομάδα με ένα προϊόν απολέπισης. Η ειδική σύνθεση των περισσότερων προϊόντων απολέπισης (περιέχουν μικρά σωματίδια) αφαιρεί σε βάθος σμήγμα και ακαθαρσίες που φράζουν τους πόρους και απομακρύνει
τα νεκρά κύτταρα. Θα δείτε το πρόσωπό σας πιο φωτεινό και απαλό.
● Για να δείχνει φρέσκια και λαμπερή η επιδερμίδα σας, εντάξτε στην καθημερινή σας περιποίηση μια ενυδατική κρέμα με συστατικά όπως η βιταμίνη C, που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας και την αναζωογονούν.
● Για να αποκτήσετε απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς ίχνος τριχοφυΐας, αλλά και χωρίς ερεθισμούς και κοκκινίλες, προετοιμάστε κατάλληλα την επιδερμίδα σας πριν από το ξύρισμα με μια κρέμα ή ένα τζελ ξυρίσματος, που θα μαλακώσουν τα γένια και θα «ανασηκώσουν» την τρίχα για ένα πιο εύκολο και βαθύ ξύρισμα.
● Μην αφήνετε ατίθασες τούφες και τρίχες να χαλάνε την εικόνα σας. Ανανεώνετε συχνά το κούρεμά σας, για να διατηρήσετε το στυλ του. Όσο για το styling, όποιο προϊόν κι αν επιλέξετε, θυμηθείτε ότι το μυστικό είναι η μικρή ποσότητα, που θα τη «δουλέψετε» καλά με τα δάχτυλα για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
● Την τελευταία πινελιά στην εμφάνισή σας θα δώσουν μερικές σταγόνες άρωμα. Αρκεί να ψεκάσετε δύο φορές στο λαιμό και τους καρπούς, τα σημεία όπου το άρωμα διαχέεται καλύτερα. ●