Οι πουρέδες είναι εξαιρετική λύση για όλες τις νοικοκυρές και τις μαμάδες. Είναι τέλειοι για όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν να περνούν πολλές ώρες στην κουζίνα μαγειρεύοντας, που θέλουν να έχουν πάντα ένα πιάτο με λαχανικά στο τραπέζι και που θέλουν να κερδίζουν τον… αγώνα που δίνουν καθημερινά για να κάνουν τα παιδιά τους να φάνε λαχανικά.

Οι φυσικοί πουρέδες λαχανικών Μπάρμπα Στάθης, από 100% λαχανικό, μαγειρεύονται εύκολα και σε χρόνο μηδέν, ακόμη και από όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα, αποτελούν νόστιμο συνοδευτικό για πολλά πιάτα και για όλες τις εποχές του χρόνου, είναι εύπεπτοι και πεντανόστιμοι και, το πιο σημαντικό, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή ώστε τα πολύτιμα λαχανικά να βρίσκουν μια θέση στο καθημερινό τραπέζι!

Δυναμίτες υγείας
Γιατροί και διαιτολόγοι είναι κατηγορηματικοί: πρέπει καθημερινά να καταναλώνουμε άφθονα λαχανικά και φρούτα. Τα λαχανικά έχουν υψηλή διατροφική αξία και θωρακίζουν την υγεία μας. Πλήθος ερευνών έχει καταδείξει ότι τα θρεπτικά τους συστατικά μειώνουν τον κίνδυνο των καρδιαγγειακών νοσημάτων, ενώ παράλληλα προστατεύουν από την απειλή του καρκίνου. Εκτός αυτού, είναι ευεργετικά για τη σιλουέτα μας. Τα περισσότερα λαχανικά –ωμά ή βρασμένα– δεν ξεπερνούν τις 20 θερμίδες ανά κούπα και επιπλέον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες διευκολύνουν τη λειτουργία του εντέρου, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα πληρότητας.

Ο Μπάρμπα Στάθης ξέρει…
Θέλετε να δημιουργείτε πιάτα γεμάτα φρεσκάδα; Μήπως θέλετε να δώσετε έξτρα χρώμα και γεύση στην καθημερινή σας διατροφή; Επιλέξτε οποιαδήποτε γεύση από τους 4 φυσικούς πουρέδες λαχανικών Μπάρμπα Στάθης και εντυπωσιάστε με τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Είναι φυσικοί, καθώς φτιάχνονται από 100% λαχανικό, το οποίο έχει βράσει, πολτοποιηθεί και έχει καταψυχθεί σε μερίδες, διατηρώντας έτσι όλη τη φρεσκάδα, τη γεύση και τη θρεπτική αξία του λαχανικού. Έχουν αφράτη και βελούδινη υφή, ενώ χρειάζονται μόλις 5’ μαγείρεμα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αδειάσετε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε ένα σκεύος, να προσθέσετε νερό ή γάλα και να ανακατέψετε σε μέτρια φωτιά. Αποτελούν εξαιρετικό συνοδευτικό για κρεατικά και ψάρια, ενώ η μοναδική τους γεύση ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ανακαλύψτε τους στα σούπερ μάρκετ!

Μια φρέσκια ιδέα από τον Μπάρμπα Στάθη. Μας κάνει καλό!