Η Earth Friendly Products είναι αφιερωμένη εδώ και 50 χρόνια στην παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων οικιακής χρήσης, που είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον.

Η παραγωγή των προϊόντων ECOS στην Ελλάδα, ήταν το μεγάλο όνειρο του ιδρυτή της εταιρείας, Έλληνα χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη , ο οποίος ίδρυσε το 1967 την Earth Friendly Products , στοχεύοντας εξαρχής στην δημιουργία υψηλής ποιότητας καθαριστικών προϊόντων φυτικής προέλευσης , χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών, πετροχημικών και συντηρητικών. Κατάφερε να δει την εταιρεία του να γίνεται σημείο αναφοράς περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, τα δε προϊόντα του να κατακτούν την κορυφή των πωλήσεων στην Αμερική .

Τα βραβευμένα για την ασφάλεια τους, πράσινα απορρυπαντικά και καθαριστικά προϊόντα ECOS κυκλοφορούν στην Ελλάδα, με την παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση “Safer Choice” από τον EPA (Environmental Protection Agency-Οργανισμός περιβάλλοντος των ΗΠΑ) , η οποία με αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες, επιτρέπει στους καταναλωτές να βρίσκουν προϊόντα που είναι άριστης απόδοσης και ασφάλειας για την υγεία των ανθρώπων, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η παραγωγή στην Ελλάδα συμπίπτει ,επίσης, με την παρουσίαση μιας Νέας, πιο Μοντέρνας και εντελώς Φρέσκιας Συσκευασίας και εμφάνισης των προϊόντων! Ίδια ποιότητα! Ίδια αίσθηση φυσικής δύναμης! Με χρώματα που βοηθούν τον καταναλωτή να διαλέξει το προϊόν που θέλει τόσο σε άρωμα αλλά και χρήση. Με πιο αναλυτικά γραφικά, έγινε προσπάθεια να επικοινωνήσει στον καταναλωτή τις διαχρονικές αξίες, την οικολογική φιλοσοφία της εταιρείας, αλλά και τα σπουδαία πλεονεκτήματα των προϊόντων .

Επισκεφθείτε το www.ecos.com , ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία δεν είναι πολυτέλεια , όπως και τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Earth Friendly Products
www.ecos.com/gr

Η παρασκευή των προϊόντων ECOS, στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε συστατικά – 100% ανανεώσιμα και φυτικής προέλευσης (Νερό, Αιθέρια Έλαια, Βιολογικά Βότανα, Καλαμπόκι, Καρύδα, Εσπεριδοειδή).

Επίσης, όλα τα προϊόντα ECOS παράγονται:

Χωρίς πειράματα σε ζώα
Χωρίς βλαβερά κατάλοιπα
Με ισορροπημένο pH
Χωρίς φωσφορικά άλατα, φθαλικές ενώσεις, οπτικά λαμπρυντικά
Με εκπληκτικά φυσικά αρώματα

Και είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα !

Η Earth Friendly Products είναι αφιερωμένη εδώ και 50 χρόνια στην παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων οικιακής χρήσης, που είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον