Γρήγορες Λύσεις

Μαλακότερο χοιρινό σε 2΄

Αν το χοιρινό που ετοιμάζεστε να μαγειρέψετε είναι άπαχο και μεγάλο κομμάτι, προσθέστε στο μαγείρεμα λίγο ξίδι και μην το ψήσετε σε υψηλή θερμοκρασία, πλην του επιφανειακού τσιγαρίσματος, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το κρέας στεγνώνει. Η μέτρια θερμοκρασία είναι η ιδανική. Μην ξεχνάτε όμως να το ψήνετε καλά, για λόγους υγιεινής.

1.10.2007 | 16:11
Μαλακότερο χοιρινό σε 2΄
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version