Γρήγορες Λύσεις

Αποφύγετε το πιτσίλισμα σε 30΄΄

Όταν τηγανίζετε λαχανικά (κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, πατάτες κλπ.), φροντίστε να τα αλατίζετε λίγο πριν το τηγάνισμα και όχι μετά, γιατί το αλάτι δεσμεύει μέρος της υγρασίας τους, με αποτέλεσμα το λάδι να πιτσιλάει λιγότερο.

21.12.2007 | 16:12
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Vita Ιουλίου 2025

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version