Γρήγορες Λύσεις

Ελαφριά ομελέτα σε 5΄

Όταν κάνετε ομελέτα, μη χτυπάτε πολλή ώρα τα αυγά, γιατί ναι μεν η ομελέτα θα φουσκώσει πολύ κατά το ψήσιμο, αλλά μόλις τη σερβίρετε, θα ξεφουσκώσει αμέσως. Το μυστικό της πετυχημένης ομελέτας είναι να χτυπήσετε ελαφρά τα αυγά. Για ακόμα πιο υγιεινό αποτέλεσμα, φροντίστε, αντί να την τηγανίσετε, να την ψήσετε στο φούρνο σε αντικολλητικό σκεύος στους 180ο C μέχρι να πήξει.

21.12.2007 | 15:46
Ελαφριά ομελέτα σε 5΄
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version