Γρήγορες Λύσεις

Φρέσκα θαλασσινά σε 2΄

Tη Σαρακοστή που καταναλώνουμε πολλά θαλασσινά πρέπει να προσέχουμε να είναι φρέσκα. Ένα τεστ φρεσκάδας, λοιπόν, που δεν θα ξεπερνάει τα 2 λεπτά για το κάθε είδος, θα σας διασφαλίζει έως ένα βαθμό. Aν τα καλαμάρια, τα χταπόδια και οι σουπιές έχουν ροζ χρώμα, τότε να τα αποφεύγετε, γιατί δεν είναι φρέσκα. Σημάδι φρεσκάδας για τα καβούρια, τις γαρίδες και τις καραβίδες είναι το ανοιχτό χρώμα. Tέλος, αναζητήστε σημάδια ζωής στα οστρακοειδή (μύδια, στρείδια, κυδώνια), τα οποία πρέπει επίσης να έχουν κλειστό κέλυφος.
_x000D_

21.12.2007 | 16:53
Φρέσκα θαλασσινά σε 2΄
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version