Γρήγορες Λύσεις

Μελιτζάνες με λιγότερο λάδι σε 6΄

Oι μελιτζάνες έχουν την ιδιότητα να απορροφούν κατά το μαγείρεμα, σοτάρισμα ή τηγάνισμά τους πολύ λάδι, με αποτέλεσμα να γίνονται δύσπεπτες και αρκετά παχυντικές. Aν, όμως, αφού τις ξεπικρίσετε, τις βουτήξετε 6 λεπτά μπίρα, θα απορροφήσουν λιγότερο λάδι και θα γίνουν πιο ελαφριές.
_x000D_

21.12.2007 | 17:19
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Vita Ιουλίου 2025

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version