Γρήγορες Λύσεις

Περισσότερο άρωμα σε 40΄΄

Όταν μαγειρεύετε, φροντίστε η κατσαρόλα να είναι σκεπασμένη, γιατί έτσι το φαγητό θα διατηρήσει όλους τους υδρατμούς και το άρωμά του. Eπιπλέον, το κλειστό καπάκι μειώνει την επαφή του φαγητού με το οξυγόνο του αέρα κι έτσι το προφυλάσσει από την οξείδωση.
_x000D_

21.12.2007 | 16:45
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Vita Ιουλίου 2025

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version