Γρήγορες Λύσεις

Πιο διαιτητικές πατάτες σε 10΄

Για να απορροφούν οι τηγανητές πατάτες λιγότερο λάδι και ταυτόχρονα να γίνονται τραγανές, ρίξτε τις στο τηγάνι μόλις κάψει το λάδι και αφήστε τις 2 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάλτε τις, αφήστε τις στο δίχτυ να στραγγίξουν και να κρυώσουν λίγο και κατόπιν ξαναβάλτε τις στο τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

21.12.2007 | 17:20
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Vita Ιουλίου 2025

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version