Γρήγορες Λύσεις

Πιο τρυφερά θαλασσινά σε 30΄

Tα θαλασσινά όπως το χταπόδι, τα καλαμάρια, τα θράψαλα και οι σουπιές γίνονται πιο τρυφερά και ψήνονται πιο γρήγορα αν τα αφήσετε για 30΄σε μια μαρινάδα που θα φτιάξετε με λάδι, λεμόνι και κρασί. Aνά 1 κιλό θαλασσινών χρησιμοποιείτε 1 φλιτζάνι λάδι, 1 φλιτζανάκι λεμόνι και 1 ποτήρι του κρασιού κρασί.

21.12.2007 | 16:42
Πιο τρυφερά θαλασσινά σε 30΄
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version