Γρήγορες Λύσεις

Πιο υγιεινή μαρμελάδα σε 25΄

Aν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λιγότερη ζάχαρη στη σπιτική μαρμελάδα σας, ώστε να γίνει πιο υγιεινή και πιο διαιτητική, αλλά φοβάστε ότι δεν θα δέσει, μπορείτε μόλις ολοκληρώσετε την παρασκευή της να την αδειάσετε σε ένα ταψί και να τη βάλετε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Mε αυτό τον τρόπο, θα δέσει και θα αποκτήσει ωραίο χρώμα, αλλά και θα διατηρηθεί περισσότερο καιρό.

21.12.2007 | 16:58
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Vita Ιουλίου 2025

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version