Γρήγορες Λύσεις

Τραγανές πατάτες σε 4΄

Για να γίνονται πιο τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις σε ένα μείγμα από αλεύρι και τριμμένη φρυγανιά, στο οποίο, αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και διάφορα μπαχαρικά (π.χ. κύμινο, θυμάρι, ρίγανη κλπ.). Στη συνέχεια, βάλτε τις στο ταψί με το ελαιόλαδο και ψήστε τες κανονικά.
_x000D_

21.12.2007 | 15:52
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Vita Ιουλίου 2025

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version