Γρήγορες Λύσεις

«Ζωντανά» γλυκά σε 20΄΄

Για να διατηρούν ζωηρό το χρώμα τους τα φρούτα που κάνετε γλυκό και γενικότερα για να έχουν ωραία εμφάνιση τα γλυκά κουταλιού που παρασκευάζετε, είναι καλύτερο να τα βράζετε σε δυνατή φωτιά χωρίς να τα σκεπάζετε με το καπάκι, γιατί, όταν η κατσαρόλα είναι κλειστή, οι υδρατμοί που πέφτουν μέσα στα φρούτα σκουραίνουν το χρώμα τους και καθυστερούν το «δέσιμό» τους.
_x000D_

21.12.2007 | 16:12
«Ζωντανά» γλυκά σε 20΄΄
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version