Γρήγορες Λύσεις

Ζωντανό χρώμα στα λαχανικά σε 20″

O αρακάς, τα παντζάρια, τα κολοκυθάκια, το κουνουπίδι και τα περισσότερα φρέσκα λαχανικά διατηρούν ζωντανό το χρώμα τους αν τα μαγειρεύετε χωρίς να τα σκεπάζετε με το καπάκι της κατσαρόλας και αν προσθέτετε λίγες σταγόνες ξίδι στην αρχή του μαγειρέματος.
_x000D_

21.12.2007 | 17:12
Ζωντανό χρώμα στα λαχανικά σε 20″
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Γρήγορες Λύσεις
Ακολούθησε το
στο Google News

Η συμβουλή του Vita

Νέο Τεύχος

Το μεγαλύτερο περιοδικό Υγείας & Ευεξίας!
ΚΑΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • COOKIES

© ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Exit mobile version