Η επίσημη ονομασία του είναι padel tennis και θεωρείται ένα από τα πιο εθιστικά αθλήματα της εποχής και όχι τυχαία αφού είναι το πρώτο αναπτυσσόμενο άθλημα παγκόσμια.

Τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα τα έκανε το 2013 και από τότε μέχρι και σήμερα αναπτύσσεται σταθερά με πλήρη ανοδική πορεία και αυτό γιατί συνάδει με την κουλτούρα του Έλληνα, παρεϊστικο, ομαδικό, αερόβιο και παιχνίδι στρατηγικής συνδυασμός που το κάνει να κερδίζει τον αθλητή απ’ τα πρώτα λεπτά .

Οι ιδιοκτήτες – Πάντος Τζανετάκος, Γιώργος Λάζαρης, Mario Barcelo

Ο Mario Barcelo ο πιο αναγνωρισμένος αθλητής -προπονητής  στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή δικαιωματικά, αφού γνωρίζει το άθλημα αρκετά χρόνια πριν έρθει στην Ελλάδα λόγω της λατινο-αμερικάνικης καταγωγής του όπου πραγματοποιεί προπονήσεις στο Olympico Padel Club σε ένα από τα πιο υπερσύγχρονα club στα Νότια προάστια με συνολικά 5 γήπεδα εκ των οποίων τα 3 σκεπαστά και φυσικά ένα υπέροχο αίθριο καθιστικό για να απολαύσετε έναν καφέ η ένα χαλαρό ποτό παρακολουθώντας ένα φιλικό ματς, μας  εξηγεί με λίγα λόγια.

Το padel παίζεται με δύο αντίπαλες ομάδες των δύο ατόμων, συνδυάζει στοιχεία από το Squash, το tennis και τη ρακέτα θαλάσσης. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι σχεδόν μισές από αυτό του tennis, το γήπεδο περιβάλλεται από πλαίσιο με τζάμια τα οποία χρησιμοποιούνται, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με σπόντες προσφέροντας ακόμα περισσότερη δράση και ανεβάζοντας την ταχύτητα του παιχνιδιού.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στον οποιοδήποτε ανεξαρτήτου ηλικίας αλλά και φυσικής κατάστασης.

.

Το padel tennis δείχνει την ομορφιά του και ναι είναι για όλους.

Να λοιπόν η ευκαιρία Olympico padel ερχόμαστε…