Είναι σημαντικό να παρέχουμε καθημερινά στο δέρμα, στο μεγαλύτερο όργανο του σώματος, τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ώστε να παραμένει λείο και απαλό αλλά προπάντων υγιές. Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού και η πρόσληψη φρούτων και λαχανικών είναι βασικοί παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του. Επιπλέον, οι παρακάτω προτάσεις ενυδάτωσης θα προσφέρουν τεράστια βελτίωση τόσο στην εμφάνιση όσο και την αίσθηση της επιδερμίδας μας.

# Για τόνωση και λάμψη

Μετά το πρωϊνό ντους εφαρμόζουμε ένα γαλάκτωμα σε ελαφρώς νωπή επιδερμίδα. Ετσι θα απορροφήσει σαν σφουγγάρι τα ενυδατικά ενεργά συστατικά της σύνθεσης και θα παραμείνει λαμπερή κι ελαστική για πολλές ώρες.

# Για εντατική θρέψη

Έπειτα από μια κουραστική μέρα, το βραδινό ντους σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενός πλούσιου body butter θα μας χαλαρώσει και θα βελτιώσει θεαματικά το δέρμα. Οι πλούσιοι ενυδατικοί και καταπραϋντικοί παράγοντες που περιέχει σε συνδυασμό με τη θερμότητα που αναπτύσσεται στο σώμα θα το περιποιηθούν σε βάθος καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

# Για αντιοξειδωτική και αντιγηραντική φροντίδα

Η συστηματική ενυδάτωση σώματος με το κατάλληλο προϊόν είναι το βασικό βήμα περιποίησης ενάντια στις αρνητικές επιπτώσεις της γήρανσης. Επιλέγουμε μία εξειδικευμένη σύνθεση πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και θρεπτικά έλαια και την εφαρμόζουμε καθημερινά. Η δράση της συμβάλλει στην πρόληψη των φθορών από τον ήλιο, την κούραση και την ταλαιπωρία από την τριβή των ρούχων. Μακροπρόθεσμα θα καθυστερήσουμε τα σημάδια γήρανσης όπως απώλεια ελαστικότητας και χαλάρωση.

#Για την ανακούφιση των μυών

Μετά τη γυμναστική, για να αποκαταστήσουμε τους καταπονημένους μύες κάνουμε μασάζ με ένα έλαιο ενυδάτωσης που περιέχει άρνικα.  Ο συνδυασμός θα χαρίσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα και θα προσφέρει αίσθηση ανακούφισης και χαλάρωση στο σώμα.

#Για λάμψη

Πριν από μία έξοδο, απλώνουμε ένα γαλάκτωμα σώματος ή ένα έλαιο στις γάμπες ή σε όποιο άλλο σημείο του σώματος είναι εκτεθειμένο, όπως το ντεκολτέ και τους ώμους. Για έντονο εφέ λάμψης, προτιμάμε μια ιριδίζουσα σύνθεση που αντανακλά το φως.

Extra tip: Αν η επιδερμίδα μας αφυδατωμένη, αναμειγνύουμε αυτό το έλαιο με ένα γαλάκτωμα ή body butter.