Ακόμη κι αν πέρασαν μόλις τέσσερις-πέντε ημέρες από την επιστροφή σου από τις διακοπές, πιθανότατα ήδη έχεις αρχίσει να παρατηρείς διαφορά στο λαμπερό χρώμα που σου χάρισαν οι μέρες στη θάλασσα. Δεν είναι ιδέα σου: το μαύρισμά σου υποχωρεί ατάκτως ήδη από τις πρώτες επαφές με το τσιμέντο της πόλης. Όμως είναι στο χέρι σου να το πείσεις να μείνει λίγο παραπάνω.

Το κλειδί για να διατηρήσεις την ηλιοκαμένη σου απόχρωση βρίσκεται στην εντατική ενυδάτωση, που θα αποτρέψει το ξεφλούδισμα, και στην καλή – αλλά ήπια – απολέπιση, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αποτρέποντας το ξεθώριασμα της επιδερμίδας. Ουσιαστικά, δυο-τρία προϊόντα αρκούν για να παρατείνεις το καλοκαιρινό look σου με χαμηλό κόστος. Ειδικά αν επιλέξεις να τα προμηθευτείς από την τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε είδη περιποίησης και ομορφιάς.

Εκτός από τις πολύ συμφέρουσες τιμές, το SHOPFLIX.gr σού εξασφαλίζει διαρκώς μεγάλες προσφορές, ενώ φημίζεται για τις άμεσες και έγκαιρες παραδόσεις της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, που θα σου επιτρέψουν να παραλάβεις τα απαραίτητα πριν αρχίσει να χάνεται η λάμψη που σου χάρισε ο ήλιος.

Για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές, ξεχωρίσαμε ορισμένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα. Ανάμεσά τους θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Σετ Περιποίησης Bodyfarm με Ενυδατικό Αφρόλουτρο με Γιαούρτι Και Βασιλικό Πολτό 250ml & Body Milk 200ml

Ποιος είπε ότι η ενυδάτωση ξεκινά μετά το τέλος του ντους; Το σετ της Bodyfarm, με ενεργά συστατικά γιαουρτιού, όπως η λακτόζη και οι πρωτεΐνες, θα αρχίσουν να περιποιούνται το σώμα σου όσο το νερό ακόμη τρέχει, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέροντας δροσιστική και αναπλαστική δράση.

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο βασιλικός πολτός, που επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αλλά και το βιολογικό λάδι ελιάς, το βούτυρο καριτέ και το υαλουρονικό οξύ, που θα αφήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη σε βάθος, βελούδινη και απαλή.

Αγόρασέ το από 16,08€.

Κρέμα Σώματος CeraVe Moisturizing Cream Ξηρό/Πολύ Ξηρό Δέρμα 454gr

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, κι όμως δεν αφήνει πίσω της την παραμικρή λιπαρότητα. Δηλώνει κατάλληλη για πρόσωπο και σώμα και το εννοεί. Και, χάρη στην πολύ καλή απορρόφησή της από την επιδερμίδα, είναι λες και δεν τελειώνει ποτέ. Τι άλλο να ζητήσεις από την ενυδατική σου;

Ξέρουμε: την απουσία οσμών και την εξαιρετική ανοχή από την επιδερμίδα που εξασφαλίζει μηδενικούς ερεθισμούς, αφήνοντας το δέρμα σου λείο, απαλό και γεμάτο λάμψη.

Αγόρασέ τη από 13,27€.

Ενυδατική Λοσιόν Organic Shop Body Desserts Baa Milkshake Repairing 450ml

Με το βιολογικό έλαιο μπανάνας που περιέχει να προλαμβάνει την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας, η επανορθωτική κρέμα σώματος της Organic Shop είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σώμα σου για να ξεδιψάσει και να διατηρήσει το μαύρισμά του.

Πέρα από το μαγικό της άρωμα, σου προσφέρει εντατική θρέψη χάρη στο βιολογικό έλαιο αβοκάντο που συμβάλλει στην ενεργοποίηση των φυσικών διεργασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας, ενώ το έλαιο macadamia και η βιολογική βανίλια προσφέρουν ελαστικότητα και μειώνουν τις ραγάδες.

Αγοράστε τη από 7,60€.

Australian Gold Hemp Nation® Sparkling Citrus & Champagne Moisturizing Tan Extender 535ml

Ψάχνεις για πιο δραστικές λύσεις; Ένα tan extender υψηλής ποιότητας, όπως αυτό της Australian Gold, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον… ιερό σκοπό της διατήρησης του μαυρίσματός σου, είναι βέβαιο ότι θα σου δώσει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Στο εσωτερικό του θα βρεις έλαια από σπόρους κάνναβης που θρέφουν και ενυδατώνουν πλήρως την επιδερμίδα, αλλά και ένα μείγμα από βιταμίνες, μικροσφαιρίδια, αμινοξέα και το σύμπλεγμα HydraRich Blend που προστατεύουν το δέρμα από τα σημάδια της γήρανσης, διατηρώντας το λείο και απαλό. Θέλεις να ακούσεις περισσότερα; Δεν περιέχει parabens και έχει ένα υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα κίτρου.

Αγόρασέ το από 23,50€.

Self Tanning Λοσιόν Frezyderm Bronze Water Color για Πρόσωπο και Σώμα 300ml

Φυσικά, τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από μια self-tanning lotion, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το χρώμα των ονείρων σου σε όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου – ή και περισσότερο. Το συγκεκριμένο, από τη Frezyderm, χαρίζει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα, ενώ εφαρμόζεται πανεύκολα χάρη στην καινοτόμο airless συσκευασία με την ειδική βαλβίδα για ομοιόμορφο και συνεχή ψεκασμό.

Η δράση του στηρίζεται στη συνέργεια της DHA με το πολυμερές μελανίνης, που εξασφαλίζουν την εμφάνιση χρώματος ήδη από το πρώτο 24ωρο μετά την εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα χρώματος με μεγαλύτερη διάρκεια και υψηλή αντιοξειδωτική προστασία.

Αγόρασέ το από 8,64€.

Apivita Pure Jasmine Body Scrub 200ml

Είπαμε, η απολέπιση πρέπει να γίνει η καλύτερή σου φίλη – ούτως ή άλλως, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο. Η κρέμα ήπιας απολέπισης Pure Jasmine της Apivita με βάση το γιασεμί, είναι εμπνευσμένη από την αρωματοθεραπεία – κι έτσι, πέρα από το να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή, σου προσφέρει αίσθηση ευφορίας και ευεξίας.

Στα συστατικά της θα βρεις θαλάσσια άλατα, φυσική κυτταρίνη και κόκκους ελιάς, αλλά και βιολογικό εκχύλισμα πρόπολης, ελληνικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, σιταρέλαιο, βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την APIGEA, πανθενόλη και βιολογικά αιθέρια έλαια γιασεμιού, νέρολι και πατσουλί. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι αντί για νερό, για την παραγωγή της χρησιμοποιείται πατενταρισμένο έγχυμα από τρία είδη ελληνικού τσαγιού του βουνού. Θα λατρέψεις τόσο το άρωμά του, όσο και το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

Αγόρασέ το από 10,25€.

Scrub Σώματος Intermed Natural Exfoliating Vanilla Madagascar 300ml

Συνδυάζοντας εκχυλίσματα βοτάνων, δερμοτονωτικές βιταμίνες, αμύγδαλο και Luffa, το scrub της Intermed επιτυγχάνει αποτελεσματική απολέπιση, αλλά και αναζωογόνηση της επιδερμίδας εκ των έσω.

Επιπλέον, αναπλάθει τον δερματικό ιστό, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, απαλλαγμένο από μικροπλαστικά και θα σε συναρπάσει με το εξωτικό του άρωμα βανίλιας.

Αγόρασέ το από 4,91€.

Απολέπιση Σώματος SO’BiO etic 150ml

Η μεταξένια υφή του είναι το πρώτο πράγμα που θα σε εντυπωσιάσει, πριν καν δεις στην πράξη τη δράση του κεχριμπαριού, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ανανεώνει σε βάθος την επιδερμίδα σου.

Έχοντας στη βάση της σύνθεσής του το γάλα γαϊδούρας, είναι ιδανικό για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα, ενώ διαθέτει εκτός των άλλων και συσφιγκτική δράση. Εκτός από μαυρισμένη, θα διατηρήσει την επιδερμίδα σου και βαθιά ενυδατωμένη και απαλή.

Αγόρασέ το από 7,82€.

Natura Siberica Copenhagen Scrub για Σύσφιξη Σώματος 10 Icy Berries 370ml

Δέκα παγωμένα μούρα αναλαμβάνουν να σου προσφέρουν όχι μόνο εντατική απολέπιση και καθαρισμό, αλλά και αποτελεσματική σύσφιξη. Στο scrub της Natura Siberica θα συναντήσεις ashberry και βατόμουρα, φράουλα, ιπποφαές και μούρα, φραγκοστάφυλο, cranberry και μύρτιλο, καθώς επίσης και cloudberry και άγριας συγκομιδής σιβηρικά βότανα.

Βιταμίνες, σαπωνίνες, phutoncides και τανίνες καταπραϋνουν την επιδερμίδα σου, ενώ τα πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ιώδιο φύκια από τα νησιά Φερόε συμβάλλουν στη βαθιά αποκατάσταση του νερού στην επιδερμίδα και αφήνουν το δέρμα σου πιο απαλό και σφριγηλό από ποτέ.

Αγόρασέ το από 10,79€.

Απολεπιστικό Herbstore Ηφαιστειακοί Κόκκοι Άμμου 500gr

Θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο της απολέπισής σου; Η συσκευασία 500 γρ. 100% φυσικών ηφαιστειακών κόκκων άμμου από την Ισλανδία σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου scrub, προσθέτοντας απλώς την ποσότητα που επιθυμείς στα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης – ή και δημιουργώντας τα από την αρχή, με αγνά φυσικά υλικά.

Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου, τρίψε το μείγμα στο σώμα σου με απαλές κινήσεις. Όταν έρθει η στιγμή που θα επιθυμείς ισχυρότερη απολέπιση, απλώς άλλαξε τις αναλογίες και άσκησε ελαφρώς μεγαλύτερη πίεση κατά την εφαρμογή. Η κοκκομετρία της σκόνης είναι ιδανική για να σου προσφέρει ακριβώς αυτό που επιθυμείς.

Αγόρασέ το από 36€.