H πιο πολυσυζητημένη σειρά της φετινής σεζόν έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA και η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου επιβεβαίωσε την μεγάλη προσμονή του τηλεοπτικού κοινού. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η πρεμιέρα του Maestro σημείωσε τηλεθέαση 31,2% στο σύνολο και 34,8% στο δυναμικό κοινό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο έως και το 37,7%.

Το πρώτο επεισόδιο που μας εντυπωσίασε με την αισθητική του

Παξοί, υπέροχο σκηνικό, μοναδικές ερμηνείες από το ξεχωριστό καστ, μυστήριο, ανατροπές, χιούμορ, κινηματογραφική ατμόσφαιρα που μόνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξέρει να δημιουργεί. Μια παραγωγή που μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με αντίστοιχες του εξωτερικού. 53 λεπτά, που μείναμε καθηλωμένοι για να απολαύσουμε το πρώτο επεισόδιο του Maestro. Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο, που θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη, στις 22.40.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Μετά την προβολή των επεισοδίων

Το «Maestro» Podcast, το επίσημο podcast show παραγωγής ALTER EGO MEDIA, θα έρχεται αμέσως μετά το τέλος κάθε τηλεοπτικού επεισοδίου, με τον Χριστόφορο σε ρόλο podcaster και καλεσμένο τον ήρωα-αφηγητή του εκάστοτε επεισοδίου.

Μέσα από το «Maestro» Podcast οι fans της σειράς θα ακούνε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, θα μαθαίνουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής ενώ τα επεισόδια θα ντύνονται από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Χθες στο πρώτο Podcast απολαύσαμε τη συνομιλία του Χριστόφορου και της Κλέλιας.

Πού θα βρίσκουμε τα επεισόδια του podcast

Τα επεισόδια του podcast θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, τα Apple και Google podcasts, ενώ θα γίνονται και stream μέσα από το Megatv.com.