Η νηστεία της Σαρακοστής αποτελεί όχι μόνο ένα πατροπαράδοτο έθιμο, αλλά και μία εξαιρετική ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού από την υπερβολική κατανάλωση ζωικών και άλλων λιπαρών. Βέβαια έχει και αυτή τους «κανόνες» της! Ένας από τους πιο βασικούς είναι να διαχειριστούμε τους περιορισμούς που επιβάλλει η νηστίσιμη διατροφή και παράλληλα να φροντίσουμε να μη στερηθεί ο οργανισμός μας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που του δίνουν την απαραίτητη καθημερινή ενέργεια που χρειάζεται και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του.

Σύμμαχός μας είναι η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Fytro, με προϊόντα που εξασφαλίζουν στον οργανισμό τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα μας βοηθούν να δημιουργούμε υγιεινές, νηστίσιμες αλλά και νόστιμες συνταγές. Έτσι, η νηστεία της Σαρακοστής μπορεί να εξελιχτεί σε ιδανική ευκαιρία για να υιοθετήσουμε καθημερινές διατροφικές συνήθειες που θα συμβάλουν στον έλεγχο του βάρους μας, αλλά και της υγείας μας, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Φέτος, τα Fytro προτείνουν ένα νέο, πολύ νόστιμο ρόφημα, που θα λατρέψετε τόσο κατά την περίοδο της Σαρακοστής, αλλά και κάθε μέρα! Πρόκειται για το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, με Ασβέστιο και Βιταμίνες, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι 100% φυσικό προϊόν, χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη και πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Β2, Β12, D.

Ιδιαίτερα για τη Σαρακοστή τα προϊόντα Σόγιας Fytro, αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών, άρα μεταξύ άλλων, εξαιρετικό υποκατάστατο των ζωικών προϊόντων. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Ρόφημα Σόγιας, ο Κιμάς και το Κεμπάπ Σόγιας αλλά και το Κριθαράκι και τα Μακαρόνια από αλεύρι Σόγιας, που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, κάλιο και μαγνήσιο.

Η σειρά Fytro περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για κάθε γεύμα, όπως Δημητριακά για ένα ιδανικό ξεκίνημα, Φρουκτόζη & Καστανή και Μαύρη Ζάχαρη για τον καφέ ή το τσάι. Για το μεσημεριανό οι επιλογές είναι πολλές όπως Ζυμαρικά, Ρύζι ακατέργαστο, Πλιγούρι αλλά και τα προαναφερόμενα προϊόντα Σόγιας. Τέλος, η Fytro σας συντροφεύει και στα απογευματινά σνακ με Ρυζογκοφρέτες, Μαρμελάδες και πεντανόστιμες Σοκολάτες.

Επισκεφτείτε το www.fytro.com.gr για να βρείτε νόστιμες συνταγές, χρήσιμες συμβουλές και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις για το τραπέζι της Σαρακοστής και όχι μόνο.