Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, στις 07 Ιουνίου, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής), οι «Φίλοι του Παιδιού» βράβευσαν τη ΓΙΩΤΗΣ ως έναν από τους μεγάλους χορηγούς, χάρη στη συμβολή των οποίων το Σωματείο μπορεί και συνεχίζει με ευαισθησία και συνέπεια το έργο του.

Πέρα από τη συνολική υποστήριξή της, τα 3 τελευταία χρόνια η ΓΙΩΤΗΣ καλύπτει συστηματικά βασικές ανάγκες διατροφής των παιδιών του παιδικού σταθμού που διατηρούν οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο. Επίσης, διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις που γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό από τα παιδάκια του Σωματείου.

«Παρακολουθούμε εδώ και χρόνια τις δραστηριότητες των «Φίλων του Παιδιού», που διακρίνονται για το ήθος, την αφοσίωση και την ποιότητα της προσφοράς τους» δήλωσε, με αφορμή την παραλαβή του βραβείου, η κυρία Ιωάννα Καπαϊτζή, Υπεύθυνη Marketing της ΓΙΩΤΗΣ. «Η ΓΙΩΤΗΣ, παρέχοντας στήριξη σε έναν τόσο σοβαρό και αξιόπιστο φορέα, μπορεί να συνεχίζει αποτελεσματικά το διαχρονικό της έργο στον άξονα παιδί-οικογένεια και να τους βοηθά στα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Όσον αφορά στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», υπενθυμίζεται ότι βοηθάει άγαμες μητέρες και άπορες οικογένειες με παιδιά, παρέχοντας απαραίτητες για τη διαβίωσή τους υπηρεσίες και αγαθά, όπως φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλεία, εμβόλια, τρόφιμα, σχολικά είδη, δίδακτρα, θέρμανση, κ.ά.