Γεια σας. Πήγα στον δερματολόγο και μου διέγνωσε ελαφριά ακμή. Υπάρχει περίπτωση να εξαπλωθεί σε όλο μου το πρόσωπο; Ακολουθώ θεραπεία εδώ και 3 μέρες αλλά νομίζω πως βγάζω σπυράκια και σε σημεία που ...
Έκανα υπέρηχο θυρεοειδούς και βρέθηκαν 3 υπόηχοι όζοι μεγέθους 5,5 και 7 χιλιοστών. Δεν φαίνονται ούτε με πονάνε. Πρέπει να αφαιρεθεί ο αδένας; Το ότι είναι υπόηχοι σημαίνουν κακοήθεια; Ανησυχώ πολύ γ...
Γεια σας. Με λένε Μπόνα, η αδερφή μου είναι παχύσαρκη. Θέλει να αγοράσει χάπια αδυνατίσματος. Όμως είναι 17 χρονών. Μπορεί να αγοράσει χάπια ή απαγορεύεται; Μπόνα, η αδερφή σου θα πρέπει να εξαντλήσε...
Γεια σας, ονομάζομαι Αλέκα και είμαι 16 χρονών και θέλω να χάσω κάποια κιλά που έχω πάρει. Θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω για να μην παίρνω εύκολα κιλά και να μου δώσετε μια ισορροπημένη διατροφή να...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ 22 ΕΤΩΝ ΜΕ 1,63 ΥΨΟΣ. ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 55,5. ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ; Φωτεινή Φωτεινή, το βάρος σου πραγματικά δε χρειάζεται...
Είμαι 34 ετών, με ύψος 1.62. Εδώ και πολλά χρόνια παρ' ότι τρώω καλά, γυμνάζομαι και έχω δοκιμάσει ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε η ζυγαριά έχει κολλήσει στα 43 κιλά. Πάντα ήμουν αδύνατη λόγω πρωταθλητισμ...
Είμαι 1,67 και 68 κιλά. Έχω τοπικό πάχος στα μπούτια και στα χέρια. Τι μπορώ να κάνω για να χάσω πόντους και από τα δύο μέρη, αλλά χωρίς να αποκτήσω υπερβολική μυϊκή μάζα; Ο. Όπως έχουμε πει, η τοπικ...
Γεια σας, είμαι 30 χρονών, 1.70 ύψος και 85 κιλά. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω αρκετό λίπος στους μηρούς και στις γάμπες. Σας παρακαλώ πείτε μου τι θα μπορούσα να κάνω για να μειώσω το πρόβλημα που έ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Π.Χ. ΤΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 20ΓΡ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ Π.Χ. 8 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΡΕΣΜΕΝΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ...
Γεια σας. Είμαι 35 ετών, έκανα αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες έχω σίδηρο 83 (ΦΤ 35-168) φερριτίνη 39,5(29-400) TIB.C 293(250-428) HCT 45 (40-52) HGB 14,7 (14-20) RBC 5(4,4-6,2) MCV 90,9(80-100). ...
Γεια σας. Πριν 2,5 μήνες με ταλαιπώρησε πολύ μια αμυγδαλίτιδα. Δυσκολία στην κατάποση, πόνος και πρησμένοι λεμφαδένες. Πήρα αντιβίωση για 7 μέρες. Μετά από 2 εβδομάδες είχα πάλι για μια μέρα πυρετό κα...