Έκανε το ντεμπούτο της στην κωμωδία «Superbad» το 2007, ενώ η μεγαλύτερη διάκρισή της μέχρι σήμερα είναι η υποψηφιότητά της για βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού με τον ρόλο της στην κωμωδία «Easy A» (2011). Μεγάλο βήμα στην καριέρα της είναι η συμμετοχή της στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Magic in the Moonlight». Είναι το κορίτσι του… Spider-Man Andrew Garfield και στην οθόνη και στη ζωή.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Ομορφιά
«Ξέρω ανθρώπους που δεν είναι όμορφοι σύμφωνα με την παγιωμένη αντίληψη περί ομορφιάς, δηλαδή δεν έχουν συμμετρικό πρόσωπο, τέλειο κορμί και άψογη επιδερμίδα, ωστόσο δείχνουν λαμπεροί επειδή έχουν αυτοπεποίθηση».

Επιδερμίδα
«Είμαι πολύ σχολαστική με την περιποίηση του προσώπου, γιατί έχω ταλαιπωρηθεί από ορμονική ακμή. Καθημερινά χρησιμοποιώ foundation, concealer, μάσκαρα και ενυδατική κρέμα. Επίσης, κάνω απολέπιση με μαγειρική σόδα ή ζάχαρη και δεν ξεχνώ το αντιηλιακό».

Μαλλιά
«Αλλάζω συχνά χρώμα στα μαλλιά μου, αν και μου αρέσει το κόκκινο. Μου βγήκε σε καλό όταν τα έβαψα καστανά. Μία εβδομάδα αργότερα πήρα τον πρώτο μου ρόλο. Τελικά, ένα χρώμα στα μαλλιά μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Γυμναστική
«Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Προσπαθώ να κάνω pilates και κολύμπι, που με ευχαριστούν. Αντίθετα, σιχαίνομαι τις ασκήσεις με βάρη, γιατί μου χαλάνε τη διάθεση.»

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Ενοχές
«Είσαι άνθρωπος, ζεις μόνο μία φορά και η ζωή είναι υπέροχη. Φάε επομένως το αναθεματισμένο το cupcake χωρίς καμία ενοχή».

Ειλικρίνεια
«Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τους φίλους και τους γονείς σου. Πάντα λέω πώς αισθάνομαι, δείχνω αυτό που πραγματικά είμαι και ζω όπως θέλω, δηλαδή με μια μικρή δόση παράνοιας».

Ρόλοι
«Όπως έχει δηλώσει και ο Ryan Gosling, το να διαλέγεις ρόλους είναι σαν να ακούς τραγούδια στο ραδιόφωνο. Θα ακούσεις πολλά, αλλά ένα θα σε κάνει να χορέψεις».

Σχέσεις
«Ρομαντικό ή όχι, η αλήθεια είναι ότι με έλκουν άνθρωποι που έχουν να με διδάξουν κάτι.»

Facebook
«Είχα λογαριασμό στο Facebook, αλλά μου αποσπούσε πολύ την προσοχή και γι’ αυτό σταμάτησα να ασχολούμαι. Αποτοξινώθηκα».