Η μεγάλη καταξίωση για την 33χρονη αγγλίδα Felicity Rose Hadley Jones (όπως είναι το πλήρες όνομά της) ήρθε το 2014 με την ταινία «The Theory of Everything». Για τον ρόλο της ως σύζυγος του διάσημου αστροφυσικού Stephen Hawking, έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Το 2013, ύστερα από 10 χρόνια σχέσης, διέλυσε το δεσμό της με τον γλύπτη Ed Fornieles.

ΓΙΑ
ΤΟ ΣΩΜΑ

Διατροφή
«Τρώω πολλές σαλάτες με σκούρα πράσινα λαχανικά, κουνουπίδι, μπρόκολο και γλυκοπατάτες, αλλά η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα ζυμαρικά».

Άσκηση
«Λατρεύω το κολύμπι και την ποδηλασία. Κάποτε δεν μπορούσα να κάνω skateboard αλλά πλέον τα καταφέρνω μια χαρά!».

Περιποίηση και μακιγιάζ
«Φοράω πάντα ενυδατική με αντιηλιακή προστασία, make-up, ρουζ, eyeliner και μάσκαρα. Μου αρέσει να βάφομαι μόνη μου, αλλά το αποφεύγω όταν είναι να πάω σε επίσημη εκδήλωση».

Ψώνια
«Δεν έχω χρόνο για ψώνια, γι’ αυτό όποτε βρω κάτι που μου αρέσει το αγοράζω. Συνήθως ψωνίζω καθημερινά ρούχα και καλλυντικά. Σπάνια θα αγοράσω κάποιο κόσμημα».

Αγαπημένο αντικείμενο
«Ξεχωρίζω μια καφέ δερμάτινη τσάντα που μου είχε αγοράσει η μητέρα μου από ένα μικρό ιταλικό κατάστημα για τα 21α γενέθλιά μου».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Σπιτόγατα
«Δεν είμαι και πολύ των εξόδων. Προτιμώ να υποδέχομαι φίλους στο σπίτι ή όταν έχω χρόνο να πηγαίνω εγώ στα σπίτια τους».

Προσωπικότητα
«Είμαι αρκετά ρομαντική, πολύ δημιουργική και ανεξάρτητη. Είναι στοιχεία που έχω πάρει από τη μητέρα μου».

Μαθήματα ζωής
«Οι δυσάρεστες εμπειρίες στη ζωή, π.χ. ένας θάνατος ή ένα διαζύγιο, σου ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν είναι μονοδιάστατα».

Ηρεμία
«Όταν είμαι στενοχωρημένη, έχω άγχος ή θέλω να συγκεντρωθώ, κάνω γιόγκα».