Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο πρώτος ξάδελφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τον παρουσιαστή μετά τις καταγγελίες για revenge porn.

Ο πρώτος ξάδελφος (και συνονόματος) του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα» του Alpha, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εκπροσωπήσει τον παρουσιαστή, παρότι είναι δικηγόρος.

Επίσης ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να τον συναντήσει ενώ αναφέρει ότι ο παρουσιαστής φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή.

Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε επαφές. Είναι πολύ διαφορετικές οι ζωές μας, είχαμε διαφορές συνισταμένες. Το ότι φερόταν όμως σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει. Όπως και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος να πλησιάζει για σχέση του πολύ νεαρά άτομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα», ο δικηγόρος είπε:

«Αγωγή δικαιούται ο άμεσα παθών. Αυτοί είναι έμμεσα παθόντες (σ.σ. οι Ράδιο Αρβύλα). Το αν παρέβη κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις στη σχέση μαζί τους, είναι άλλη ιστορία που έπρεπε να τα είχαν ορίσει αυτά».

Συνεχίζοντας, μίλησε για τον αδελφό του παρουσιαστή τονίζοντας ότι ούτε εκείνος θέλει να τον αναλάβει (σ.σ. είναι και εκείνος δικηγόρος).

«Είναι συντετριμμένος. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Η μητέρα του, μία γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε ποια κατάσταση μπορεί να είναι…Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω», κατέληξε ο ξάδελφος του παρουσιαστή.