Το καλοκαίρι πλησιάζει και εσείς για μια ακόμα φορά τρέμετε στην σκέψη ότι θα φορέσετε το καινούριο σας μαγιό και θα βγείτε στην παραλία; Από την μία, το φορτωμένο πρόγραμμα και οι αμέτρητες υποχρεώσεις δεν σας άφησαν περιθώρια να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και από την άλλη, η δίαιτα που σας έδωσε η φίλη σας φαίνεται να μην έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να απογοητεύεστε, γιατί φέτος έχετε στο πλευρό σας έναν μοναδικό σύμμαχο, το Kcaligram 5:2! Με το Κcaligram 5:2 των Lanes και τη Γλυκομαννάνη η δίαιτα γίνεται πια πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ, αφήνοντάς σας να ασχοληθείτε με όσα έχουν πραγματική σημασία!

Γιατί να την επιλέξετε;
Η μέθοδος 5:2 του Δρ. Μαϊκλ Μόσλεϊ συνιστά μια ευέλικτη, παγκοσμίου φήμης δίαιτα, ιδανική για τις γυναίκες που δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυστηρά προγράμματα διατροφής ή έχουν απαιτητική καθημερινότητα. Σύμφωνα με τη μέθοδο 5:2 μπορείτε να τρώτε ό,τι θέλετε πέντε μέρες την εβδομάδα και να περιορίζετε τις ποσότητες που προσλαμβάνετε μόνο τις υπόλοιπες δύο. Ακόμα και αν οι δύο ημέρες αυτές σας φαίνονται «τρομαχτικές», στην πράξη περνούν εύκολα, γιατί έχετε το Kcaligram 5:2. Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του, την μείωση βάρους και λίπους, την βελτίωση της υγείας, της ψυχολογίας και της διάθεσή σας!

Το μυστικό της επιτυχίας της;
Η αποτελεσματικότητα του Kcaligram 5:2 οφείλεται στο μοναδικό συστατικό γλυκομαννάνη konjak, μια διαλυτή φυτική ίνα που έχει την ιδιότητα να διογκώνεται μέσω της απορρόφησης νερού, δημιουργώντας την αίσθηση του κορεσμού. Έτσι, μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας, βοηθώντας σας να μην καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα τροφής για τις 2 αυτές μέρες. Η γλυκομαννάνη είναι από τις πολύ λίγες πιστοποιημένες ουσίες από τη Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA) με κατοχυρωμένο ισχυρισμό υγείας για απώλεια βάρους.

Ωστόσο, πέρα από την αποτελεσματικότητά της στην απώλεια βάρους και πόντων, η μέθοδος 5:2 βάζει τέλος στην καταπίεση και στις εξαντλητικές δίαιτες και επιτέλους μπορείτε να μεταμορφώσετε το σώμα σας χωρίς στερήσεις!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των Lanes, στη σελίδα τους στο facebook και στην σελίδα http://www.laneshealth.gr/katapiesiTerma/.