Το φθινόπωρο είναι εδώ και σιγά σιγά δίνει τη θέση του στο χειμώνα. Ο χειμώνας όμως φέρνει μαζί του εκτός από το κρύο και κάποιους απειλητικούς και αντιπαθητικούς επισκέπτες, που δεν είναι άλλοι από τους ιούς, που απειλούν και φέτος να μας ρίξουν στο κρεβάτι τουλάχιστον τρεις φορές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών. Πώς θα γίνει όμως να περάσουμε έναν όσο το δυνατόν πιο ήρεμο χειμώνα χωρίς ιώσεις; Πρώτα από όλα πρέπει να ενισχύσουμε επαρκώς το ανοσοποιητικό μας αλλά και να αντιμετωπίσουμε με φυσικό τρόπο, τα ενοχλητικά συμπτώματα των εποχικών κρυολογημάτων που σιγά σιγά κάνουν την εμφάνισή τους. Και όπως οι περισσότεροι θα έχουμε παρατηρήσει δεν αντιδρούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο στο κοινό κρυολόγημα. Κάποιοι καταφέρνουν να το ξεπεράσουν γρήγορα, μέσα σε 2-3 ημέρες, άλλοι όμως ταλαιπωρούνται απ’ αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και δύο ολόκληρες εβδομάδες. Η εμφάνιση του κοινού κρυολογήματος αποδίδεται σε περίπου 200 διαφορετικά στελέχη ιών. Ο ερεθισμένος λαιμός και ο βήχας αποτελούν αντανακλαστικά του ανοσοποιητικού συστήματος στο ξέσπασμα του κρυολογήματος.

Τι επιλογές έχουμε;

Φυσικό σιρόπι PropolCare

Ευτυχώς όμως, για την αντιμετώπιση του ενοχλητικού βήχα, η Lanes δημιούργησε το νέο φυσικό σιρόπι PropolCare. Το πρωτοποριακό αυτό σιρόπι είναι το μοναδικό που συνδυάζει πρόπολη, βασιλικό πολτό, ψευδάργυρο, βιταμίνη C, θυμάρι, φασκόμηλο, μάραθο, τίλιο και φυτικά εκχυλίσματα γλυκάνισου, ισλανδικών βρύων, πεύκου και σαμπούκου, τα οποία καταπραΰνουν τον λαιμό και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του βήχα, αποτελώντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς. Πρόκειται μάλιστα για το μοναδικό σιρόπι που συνδυάζει τα φυσικά αντιβιοτικά Πρόπολη & Βασιλικό Πολτό, γνωστά για την αντιμικροβιακή & αντι-ιική δράση τους και τη συμβολή τους στην ανοσοενίσχυση.

Καραμέλες Propolcare

Πέρα από το βήχα όμως, ενοχλητικό σύμπτωμα που κάνει την εμφάνισή του αυτή την εποχή είναι ο πονόλαιμος. Για την επιτυχή αντιμετώπισή του λοιπόν υπάρχουν οι καραμέλες PropolCare. Συνδυάζουν πρόπολη, βιταμίνη C και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων! Η πρόπολη θεωρείται ως «φυσικό αντιβιοτικό» και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος χάρη στις αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη μείωση της κούρασης.

* Θα ελευθερώσουν την αναπνοή μας

Με γεύση ευκάλυπτο και μέντα

Ό,τι πιο ενοχλητικό και εκνευριστικό σε ένα κρυολόγημα, να μην μπορείς να πάρεις ανάσα. Οι καραμέλες όμως Propolcare σε γεύση ευκάλυπτος/μέντα περιέχουν επιπλέον θυμάρι & εχινάκεια. Το θυμάρι ανήκει στα χαλαρωτικά αποχρεμπτικά βότανα. Η εχινάκεια είναι ένα βότανο με ευεργετικές ιδιότητες, καθώς θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού, συμβάλλοντας στην πρόληψη του κρυολογήματος.

* Θα μαλακώσουν το λαιμό μας

Με γεύση μέλι και λεμόνι

Οι καραμέλες Propolcare μέλι/λεμόνι περιέχουν επιπλέον κουρκουμά, ginger, , ψευδάργυρο και μέλι. Ο κουρκουμάς είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το μέλι είναι πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και έχει αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

* Για τους μικρούς μας φίλους

Με γεύση βατόμουρο

Οι καραμέλες Propolcare βατόμουρο θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς «γευσιγνώστες». Τα μικρά παιδιά! Περιέχουν επιπλέον σαμπούκο και μάραθο. Ο μάραθος δρα ευνοϊκά απαλύνοντας τον βήχα χάρη στις αποχρεμπτικές του ιδιότητες. Ο σαμπούκος φέρεται να βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.