Κάντε το κουίζ ομορφιάς για να δείτε πόσο σωστά φροντίζετε την επιδερμίδα σας και αν είστε... στον σωστό δρόμο.
Nα ένα από τα πιο εντυπωσιακά – και όχι ιδιαίτερα πολύπλοκα - χτενίσματα της σεζόν που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι.
Τα καλύτερα εξπρές tips ομορφιάς που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σπίτι μας μία μέρα πριν από μια σημαντική έξοδο, προκειμένου να λάμψουμε.
Ο χειμώνας βάζει σε δοκιμασίες τα χείλη μας, τα οποία μένουν απροστάτευτα απέναντι στο κρύο και την ξηρή ατμόσφαιρα των κλιματιστικών. Αυτήν την περίοδο, χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ τη βοήθεια του ε...
Τον χειμώνα πρέπει να διαμορφώσουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας έτσι ώστε να γίνει φρέσκια και λαμπερή.
Υστερα από δεκαετίες γεμάτες με ανέκφραστα βλέμματα και ατσαλάκωτα μέτωπα, έρχεται η νέα τάση στις αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις.
Πότε είναι φυσιολογική η τριχόπτωση και πότε ο ρυθμός της αυξάνεται; Ποιες είναι οι αιτίες και πώς αντιμετωπίζεται; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω.
Το έλαιο ομορφιάς το χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο, στο σώμα, στα μαλλιά και στα νύχια. Είναι όμως τόσο αποτελεσματικό για την ενυδάτωση και την αντιγήρανση;
Ετοιμάσαμε για εσάς ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσο καλά ξέρετε να περιποιείστε τα μαλλιά σας και θα σας αποκαλύψει όλους τους τρόπους για να τα φροντίσετε σωστά.
Και εκεί που νομίζαμε ότι κατέχουμε τα πάντα για την προστασία μας από την ηλιακή ακτινοβολία, ανακαλύπτουμε στοιχεία που δεν γνωρίζαμε ή στα οποία δεν είχαμε δώσει τη δέουσα προσοχή για να μας προβλη...
Tα πέντε βήματα για να έχουμε πάντα περιποιημένα, απαλά και όμορφα κάτω άκρα που τραβούν τα βλέμματα!