Ετοιμάσαμε για εσάς ένα κουίζ που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πόσο καλά ξέρετε να περιποιείστε τα μαλλιά σας και θα σας αποκαλύψει όλους τους τρόπους για να τα φροντίσετε σωστά.
Και εκεί που νομίζαμε ότι κατέχουμε τα πάντα για την προστασία μας από την ηλιακή ακτινοβολία, ανακαλύπτουμε στοιχεία που δεν γνωρίζαμε ή στα οποία δεν είχαμε δώσει τη δέουσα προσοχή για να μας προβλη...
Tα πέντε βήματα για να έχουμε πάντα περιποιημένα, απαλά και όμορφα κάτω άκρα που τραβούν τα βλέμματα!
H βελτιωμένη σύνθεση με βιοτίνη του Priorin Extra χαρίζει γερές ρίζες – γερά μαλλιά.
Μία ανανεωμένη απολαυστική σύνθεση μαλλιών έρχεται να δώσει τέλος στις ενοχλήσεις μας και να μας χαλαρώσει.
Χάρη σε μια καινοτομική τεχνολογία, η σειρά αποσμητικών Noxzema Dry Care είναι η εγγύηση που μας αγκαλιάζει και μας προστατεύει από την εφίδρωση.
Για πρώτη φορά, μία απολαυστική λοσιόν σώματος περιέχει ευεργετικά έλαια με στόχο την καλύτερη δυνατή ενυδάτωση σε βάθος.
Ένα εξαιρετικά πληθωρικό στήθος, πέρα από την αρνητική αισθητική εικόνα που εκπέμπει, δημιουργεί και πρόσθετα προβλήματα υγείας, τα οποία όμως μπορεί να λύσει μια εύκολη και σύντομη χειρουργική επέμβα...
Θέλετε όμορφα πόδια, χωρίς τριχοφυΐα, με απαλό και μεταξένιο δέρμα; Με το καινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης Soprano ICE, που αποτελεί και την αγαπημένη μέθοδο αποτρίχωσης των διασήμων, μπορείτε να τα αποκ...
To εφέ της μάσκας και η «ασφυξία» της επιδερμίδας ανήκουν πια στο παρελθόν του μακιγιάζ. Τώρα πλέον το μέικ-απ μπορεί να συμβάλλει ακόμα και στην αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων. Ζήτω!
Αν θέλετε ν’ αποκτήσετε ένα πρόσωπο με νεανική όψη, δοκιμάστε τη νέα μέθοδο Dracula lift, βασισμένη στο δικό σας αίμα, που επικεντρώνεται στα πολύτιμα συστατικά του, χαρίζοντας τροφή στο δέρμα.