Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε από τα φετινά Oscars, είναι ότι η χωρίστρα στη μέση δε θα πάει πουθενά φέτος. Αν και αποτελεί κάτι απλό, σε μια δημοσκόπηση στο TikTok σχετικά με το πού πρέπει να γίνεται η χωρίστρα, το μεγαλύτερο ποσοστό των αποτελεσμάτων έκλινε προς τη χωρίστρα στη μέση -η Gen Z γενιά επέλεξε τη χωρίστρα στη μέση, ενώ οι millennials προτιμούν τη χωρίστρα στο πλάι- φέρνοντάς τη στο προσκήνιο.

Αν έχετε αναρωτηθεί τι είδους hair styling μπορείτε να κάνετε όταν έχετε χωρίστρα στη μέση, παρακάτω θα έχετε την έμπνευση που χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε τα πιο ωραία κι εύκολα middle-part χτενίσματα.

’90s blowout

Τα χτενίσματα με όγκο, που μας παραπέμπουν στα ’90s, δε θα πάνε πουθενά σύντομα. Το συγκεκριμένο χτένισμα όπου οι άκρες των μαλλιών πηγαίνουν άλλες προς τα μέσα και άλλες προς τα έξω σχηματίζοντας το γράμμα “C” φαίνεται τέλειο με χωρίστρα στη μέση και φιλαριστά μαλλιά.

Beach waves

Τα δημοφιλή beach waves είναι πάντα μια καλή ιδέα. Ψεκάστε τα μαλλιά σας με ένα σπρέι ειδικό για beach waves ή εφαρμόστε μια μους για μπούκλες και δουλέψτε τα μαλλιά με τα δάχτυλά σας μέχρι να δημιουργηθούν κυματισμοί. Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και ψεκάστε με λακ για να «κλειδώσετε» το hair look σας.

Ψηλό σινιόν

Αν σας αρέσουν τα ψηλά σινιόν, θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε ένα με χωρίστρα στη μέση. Τραβήξτε μερικές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών, για να πέφτουν στο πρόσωπο, και πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά πάνω. Το σινιόν σας δε χρειάζεται να είναι τέλειο, για να πετύχετε ένα πιο messy αποτέλεσμα.

Ατημέλητο χαμηλό σινιόν

Αν βιάζεστε, αλλά θέλετε ένα κομψό χτένισμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γρήγορο χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση. Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα σινιόν στο ύψος του αυχένα. Και σε αυτό το χτένισμα μπορείτε να τραβήξετε μερικές τούφες από το μπροστινό μέρος των μαλλιών, για να «πλαισιώσετε» το πρόσωπό σας. Ψεκάστε με λακ και είστε πανέτοιμες.

Sleek αλογοουρά με όγκο στις άκρες

Μια sleek αλογοουρά είναι πάντα μια κομψή πρόταση χτενίσματος, αλλά εάν θέλετε να της δώσετε ένα πιο διασκεδαστικό twist, μπορείτε να δώσετε όγκο στις άκρες των μαλλιών. Κάντε χωρίστρα στη μέση, πιάστε την αλογοουρά σας ως συνήθως κάνοντας σούπερ λείο το επάνω μέρος του κεφαλιού, και απλώστε έναν αφρό για όγκο στις άκρες των μαλλιών δουλεύοντάς τα με τα χέρια σας. Ο όγκος και τα waves που δημιουργούνται θα σας χαρίσουν ένα επιμελώς ατημέλητο look. Ψεκάστε με λακ σε όλα τα μαλλιά και voila!

«Στολισμένη» χωρίστρα

Δημιουργήστε όποιο χτένισμα θέλετε με χωρίστρα στη μέση και προσθέστε ακριβώς πάνω στη χωρίστρα τα «στολίδια» που επιθυμείτε. Στρας, glitter, faux αυτοκόλλητα πετράδια σε διάφορες αποχρώσεις είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε. Θα αποκτήσετε αμέσως ένα άκρως λαμπερό κι extravagant χτένισμα που κανείς δε θα ξέρει ότι το φτιάξατε σε λίγα μόλις λεπτά.