Το καλοκαίρι πλησιάζει και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε να αναζητάτε λίγη έμπνευση για το καλοκαιρινό σας μανικιούρ. Η celebrity nail artist και ambassador της εταιρείας Sally Hansen, Michelle Class, η οποία επιμελείται τα νύχια των Margot Robbie, J.Lo, Bella Hadid και Naomi Campbell, αποκάλυψε πρόσφατα τις 5 hot τάσεις στα νύχια του καλοκαιριού κι εμείς σπεύσαμε να κρατήσουμε σημειώσεις.

#1

Γαλλικό με χρώμα

«Είναι μια τάση που βλέπουμε να έρχεται κάθε καλοκαίρι οπότε το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ εξακολουθεί να είναι μεγάλο trend για το 2024» αποκαλύπτει η Michelle Class. Όταν πρόκειται για καλοκαίρι, περιμένετε ζωντανά χρώματα όπως τα μωβ, τα πράσινα στην απόχρωση του lime, αλλά και τα ηλιόλουστα κίτρινα να κυριαρχούν στις καλοκαιρινές τάσεις των νυχιών. Εάν κάνετε DIY νύχια στο σπίτι, φροντίστε να χρησιμοποιείτε ένα πινέλο με λεπτή μύτη για να πετύχετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τη γραμμή στο γαλλικό, αλλιώς ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει μια πολύ λεπτή γραμμή για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

#2

Jelly nails

Τα jelly nails θα είναι πολύ δημοφιλή φέτος κάνοντας τα νύχια σας να μοιάζουν με μικρά ζελεδάκια. Έχοντας ένα ημιδιαφανές, jelly φινίρισμα, το εφέ αυτό θα προσθέσει μια παιχνιδιάρικη και μοντέρνα πινελιά στο καλοκαιρινό σας mani. Προτιμήστε το λιλά, το απαλό ροζ και το γαλακτερό λευκό, για να δημιουργήσετε ένα απόλυτα κομψό μανικιούρ.

#3

Glazed nails

Τα glazed donut nails απογειώθηκαν πριν από μερικά καλοκαίρια λόγω της Hailey Bieber και είναι μια τάση που δεν περιμένουμε να «σβήσει» σύντομα. Είναι πολύ εύκολο να τα πετύχετε στο σπίτι προσθέτοντας σκόνη chrome πάνω από οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει, για να χαρίσετε ένα λαμπερό twist στο κατά τα άλλα απλό μανικιούρ σας.

#4

Παστέλ ombre

Τα ombré nails επιστρέφουν δυναμικά αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Michelle Class. «Δοκιμάστε ντεγκραντέ ombré νύχια σε παστέλ τόνους, συνδυάζοντας χρώματα όπως το baby blue, το λιλά και το ροδακινί, που θα δημιουργήσουν μια ονειρική και αιθέρια εμφάνιση τέλεια για τους καλοκαιρινούς μήνες» αναφέρει η ίδια.

#5

Clean nails

«Τα νύχια μεγαλώνουν πιο γρήγορα όταν εκτίθενται στον ήλιο, οπότε, για να το αποφύγετε αυτό, καλό είναι να προτιμήσετε πιο ουδέτερες, σχεδόν διάφανες αποχρώσεις, που θα καμουφλάρουν τα νύχια σας» εξηγεί η διάσημη μανικιουρίστ. Κρατήστε τα νύχια σας κοντά, «καθαρά» και πλήρως ενυδατωμένα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας εφαρμόζοντας κάποιο έλαιο για πετσάκια κι ενυδατική χεριών. Όσο για το χρώμα, διαλέξτε ένα διάφανο ροζ -κοντά στη φυσική απόχρωση των νυχιών- ή διάφανο λευκό, που θα σας χαρίσει το απόλυτο “quiet luxury” μανικιούρ.