Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ

Ένα βήμα πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο της ευτυχίας μας φέρνει το vita.gr και το σύστημα προσανατολισμού στην ευτυχία one life now .

Παίρνοντας μέρος στο νέο μας διαγωνισμό πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μια πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήριο ψυχολογίας της ευτυχίας: «Το παιχνίδι της σεροτονίνης: Επτά κινήσεις για αύριο, ένα πράγμα για πάντα.»

που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Fresh, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα δώρο συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Συντονιστής του εργαστηρίου ευτυχίας είναι ο Προκόπιος Ανδριανός ψυχολόγος με ειδικότητες στην Επιστήμη της Αντίληψης και στην Οργανωτική Ψυχολογία.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 23/11 έως και την 1/10.

Την 1/10 θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των πέντε τυχερών που θα κερδίσουν από μια πρόσκληση δωρεάν συμμετοχής στο εργαστήριο ψυχολογίας της ευτυχίας «Το παιχνίδι της σεροτονίνης: Επτά κινήσεις για αύριο, ένα πράγμα για πάντα.»

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Fresh ( Σοφοκλέους 26 – Μετρό Μοναστηράκι) την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Το εργαστήριο είναι διάρκειας έξι ωρών (2.30-8.30)

«Το παιχνίδι της σεροτονίνης Επτά κινήσεις για αύριο, ένα πράγμα για πάντα.»

Τι είναι; εργαστήριο ψυχολογίας της ευτυχίας με το σύστημα onelifenow.

Τι θα κερδίσετε; Όση ευτυχία επιτρέπει το DNA σας για κάθε ημέρα της ζωής σας.

Πως; Θα καταλάβετε τι συμβαίνει στο τελειότερο νευροχημικό εργαστήριο του πλανήτη: το κεφάλι σας. Θα πάρετε άμεσους τρόπους να αλλάζετε την εμπειρία της καθημερινότητας σας και μια ευκαιρία για περισσότερη ευτυχία ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή σας.

Για ποιον είναι; Για εσάς που θέλετε περισσότερα από τη ζωή σας, είστε έτοιμοι να παλέψετε για αυτό και ξέρετε ότι ο μόνος που μπορείτε να τα ζητήσετε είστε εσείς.

Πώς; Αξιοποιώντας την πρακτική πλευρά επιστημονικών ερευνών στον τομέα της ανθρωπινής ευτυχίας που έγιναν μέσα στην τελευταία δεκαετία. Στο εργαστήριο θα εξεταστούν τα λάθη που κάνει οποιεσδήποτε ανθρωπινός νους στην αναζήτηση της ευτυχίας. Θα γίνει «δουλειά» βιωματικά με τεχνικές που βασίζονται στην πλαστικότητα των νευρωνικών κυττάρων και βοηθούν την ενδυνάμωση των οδών σεροτονίνης στον εγκέφαλο.

Η σεροτονίνη είναι ο νευροδιαβιβαστής υπεύθυνος για την ευτυχία μας. Με μια πρόταση: επηρεάζεις συνειδητά την νευροχημεία σου και μέσα από αυτήν την καθημερινή σου πραγματικότητα.

One life now

Πρόκειται για ένα σύστημα προσανατολισμού προς την ευτυχία που βασίζεται στην εφαρμοσμένη ψυχολογία και στην αλλαγή της καθημερινότητας μας. Χρησιμοποιεί πρακτικές που προέρχονται από διαφορετικές επιστήμες και τέχνες και έχει ένα σκοπό: να δώσει τα κατάλληλα εργαλεία και να στηρίξει όποιον θέλει να προσπαθήσει ενεργά να κερδίσει πιο ευτυχισμένη ζωή και ίσως να κάνει και τα όνειρα του πραγματικότητα .

Το σύστημα στηρίζεται από επιστημονικές πρακτικές που προέρχονται από την εφαρμοσμένη ψυχολογία, την επιστήμη της αντίληψης, την στατιστική , το μάρκετινγκ και την διαχείριση έργων (project management). Επιπρόσθετα εργαλεία που χρησιμοποιούνται προέρχονται από την τέχνη του θεάτρου και τα εικαστικά.

Βασικό στοιχείο στην προσέγγιση είναι η επιστημονικότητα και η πρόκληση των παραδοχών που δεν τεκμηριώνονται .

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια ευτυχίας καλέστε στο 2112260597 ή μπείτε στο http://www.onelife-now.info/home/serotonin