Οκτώ συνήθειες που μπορείτε να κόψετε για να βελτιώσετε την υγεία σας (χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε γιατρό)
Χάρη σε αυτήν η φωνή του άνδρα είναι μπάσα και η δύναμή του μεγάλη. Μιλάμε για την πρωταγωνίστρια στο ανδρικό ορμονικό σύστημα, την τεστοστερόνη.
Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι το διάβασμα εκτός από ψυχαγωγικό μπορεί να είναι και θεραπευτικό; Όλοι οι ειδικοί το επιβεβαιώνουν.
Πού οφείλεται ο ίλιγγος, πόσο σοβαρός είναι και τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό μας και «όλα γύρω μας γυρίζουν»;
Ο ήλιος και ο ζεστός καιρός, εκτός από το ότι μας φτιάχνουν τη διάθεση, επιδρούν ευεργετικά και σε ολόκληρο τον οργανισμό μας. Σας αποκαλύπτουμε 10 λόγους που το σώμα μας αγαπά το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι και κυρίως η περίοδος των διακοπών μας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Ας δούμε πώς μπορούμε να τις περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστα, χωρίς το άγχος μιας ανεπιθύμητης υπογλυκαιμίας....
Το σκέφτεστε. Θα το κάνετε; Είστε έτοιμοι να το κόψετε; Μάθετε την απάντηση μέσα από τις 10 ερωτήσεις του κουίζ που αποκαλύπτει τον βαθμό ετοιμότητάς σας.
Ξεκινήστε μαθήματα κιθάρας και Αραβικών, ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο των βιβλίων, εξασκηθείτε στις «λεβέ» του μπριτζ και στο «ροκέ» του σκάκι, συναρμολογήστε δύσκολα παζλ και αναβαθμίστε το... μυαλό σ...
Άραγε πόσα ξέρουμε για τον αφανή αδένα που επιτελεί πολύτιμο έργο για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας;
Χάρη στις σύγχρονες θεραπείες για τις ευρυαγγείες και τους κιρσούς, οι φλεβικές αυτές νόσοι παύουν πια να απασχολούν και να στενοχωρούν τις γυναίκες.
Μια αποτελεσματική μέθοδος που βασίζεται στο κρύο μάς βοηθά να ξεφορτωθούμε την κοιλιά των μικρών και μεγάλων παρεκτροπών.