Τα επόμενα χρόνια προβλέπεται ότι θα είναι τα χρόνια της «φορέσιμης» τεχνολογίας, με ρούχα και αξεσουάρ που υπόσχονται να μεταμορφώσουν όχι μόνο την γκαρνταρόμπα μας, αλλά και την υγεία μας.
Πολλά ακούγονται για την υγεία του «ισχυρού» φύλου. Τι από όλα αυτά όμως αληθεύει;
Βάζουμε τον αγαπημένο μας σταθμό να παίζει και αφήνουμε τη μουσική να μας ηρεμίσει και να μας προσφέρει τα πολλαπλά της οφέλη. Ας δούμε ποια είναι αυτά μέσα από το κουίζ που ακολουθεί.
Ας λερώσουμε τα χέρια μας, ας κατεβάσουμε τους διακόπτες και ας αφήσουμε τον χρόνο να πάει χαμένος. Οι νέοι κανόνες υγείας μάς θυμίζουν όλα όσα ο σύγχρονος τρόπος ζωής κοντεύει να σβήσει από τα εγκεφα...
Η ορμόνη της γαλουχίας -η ωκυτοκίνη- αποτελεί τον «πρώτο χορευτή» στο ορμονικό μπαλέτο που κατακλύζει το ενδοκρινικό σύστημα της νέας μητέρας, αλλά οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι τελικά κάνει πολύ περισσ...
Δείτε τι μπορεί να σημαίνει ένα φιλί, αλλά με τη ματιά του Vita!
Ξαπλώστε στο κρεβάτι χωρίς πιτζάμες και εσώρουχα. Με άλλα λόγια, «βγείτε από τα ρούχα σας» και θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι.
Η αναπνοή είναι μία απολύτως απαραίτητη λειτουργία του οργανισμού μας, αφού είναι συνυφασμένη με την ίδια μας τη ζωή. Της δίνουμε όμως τη σημασία που της αξίζει;
Από τις 22/6 έως τις 22/7 η στήλη "Ρωτήστε τον ειδικό" είναι αφιερωμένη στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο ειδικός περιμένει τις ερωτήσεις σας.
Ακτινική κεράτωση, μια «άγνωστη», συχνή προκαρκινική βλάβη του δέρματος που αφορά περισσότερους από 1 στους 4 ενήλικες άνω των 40 ετών.
Μποξεράκι ή σλιπ; Χαλαρό ή εφαρμοστό; Ή μήπως… γυμνοί; Καιρός να δούμε τη σχέση που {CR}έχουν τα ανδρικά εσώρουχα με την υγεία του ισχυρού φύλου.