Για το άσθμα μας μπορεί να φταίει η μαμά μας, που δεν μας πήρε σκύλο; Πόσο πιθανό είναι η πίεσή μας να οφείλεται στο γεγονός ότι γεννηθήκαμε στην καρδιά του χειμώνα; Και τι ρόλο παίζει ο τρόπος που ήρ...
Ξέρετε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όταν παίρνουμε ένα απλό παυσίπονο;
«Αθώα» ψέματα που μπορεί να παραπλανήσουν τον γιατρό μας και να μας δώσει λάθος αγωγή. Καιρός, λοιπόν, να γίνουμε απολύτως ειλικρινείς μαζί του.
Αν οι ημικρανίες αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς σας, τότε αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτές τις σελίδες. Μάθετε για τα αίτια που τις πυροδοτούν, αλλά και για τις λύσεις που προτείνει η σύγχρονη ιατ...
Οι 15 και πλέον ευεργετικές ιδιότητές της και ο συνδυασμός της με ένα άλλο συστατικό που κάνει τη μεγάλη διαφορά.
Ανακαλύπτουμε όλες τις νέες μεθόδους που θεραπεύουν τα προβλήματα του λάρυγγα με τη βοήθεια της Ανατολής Παταρίδου, χειρουργού, ωτορινολαρυγγολόγου κεφαλής & τραχήλου, επιστημονικού συνεργάτη του Νοσο...
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα βήματα για την αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας.
Τα εμβόλια σώζουν ζωές και δεν πρέπει να τα φοβόμαστε. Λίγο μάλιστα πριν μπει ο χειμώνας και αρχίσουν οι λοιμώξεις, καλό είναι να λάβουμε τα μέτρα μας.
Νιώθετε βαρύ και ασταθές το περπάτημά σας; Υποφέρετε από πόνους στα πέλματα, τα γόνατα και τη μέση; Δοκιμάστε τους ορθωτικούς πάτους και ξεχάστε κάθε ενόχληση.
Μπορεί κατ’ αρχάς να μας φαίνεται περίεργο, αλλά τόσο οι ειδικοί όσο και οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι μερικές φορές τα προβλήματα υγείας που μας ταλαιπωρούν ξεκινούν από το… μυαλό μας.
Όχι μόνο δεν… κρύβεται, αλλά ούτε και αντέχεται! Εάν σας ταλαιπωρεί ο βήχας, αρχικά αναγνωρίστε το αίτιο και στη συνέχεια αντιμετωπίστε τον με τα κατάλληλα μέσα.