Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μπορεί να έκαναν μια σεμνή γαμήλια τελετή αλλά ετοιμάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο για γάμο υπερπαραγωγή.

Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον έρωτά του με όλους τους φίλους του σε μια φαντασμαγορική τριήμερη γιορτή.

Πριν από περίπου ένα μήνα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο και πρόκειται να είναι κυριολεκτικά υπερπαγωγή.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο – πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

ΠΗΓΗ: IN.GR