Tο έντονα ατμοσφαιρικό περιβάλλον του «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa», εμπνευσμένο από τα τούρκικα χαμάμ, σας παρασύρει σε ένα μικρό ανατολίτικο όνειρο ομορφιάς. Στα πολυτελή δωμάτιά του, όπου κυριαρχεί το άρωμα των κεριών, μπορείτε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης, να αναζωογονηθείτε και να φροντίσετε το σώμα και το πρόσωπό σας σε προσιτές τιμές, που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα.









Σας προτείνουμε ένα αναζωογονητικό πρόγραμμα με περιποιήσεις που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τονώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την όψη του σώματος.

μέσα στην επιβλητική καμπίνα του Rasul, που προσφέρει ένα συνδυασμό αρωματοθεραπείας και χρωματοθεραπείας με την παράλληλη δράση του ατμού και της θεραπευτικής λάσπης. Στοχεύει στην απολέπιση της επιδερμίδας, στην ενίσχυση της κυκλοφορίας της λέμφου, καθώς και στη διαστολή των πόρων, ώστε να γίνει καλύτερη απορρόφηση των συστατικών από τις περιποιήσεις που ακολουθούν.



Πρώτα περνούν πάνω στο σώμα σας λευκούς κρυστάλλους αλάτων με συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια, ώστε να προκληθεί έντονη υπεραιμία. Στη συνέχεια, απλώνουν επάνω σας μια χειροποίητη μάσκα από φύκια για αδυνάτισμα, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και σύσφιγξη. Για τα επόμενα 20 λεπτά, ή όση ώρα επενεργεί η μάσκα, χαλαρώνετε σε ένα ειδικό πλωτό κρεβάτι.



το οποίο εφαρμόζεται με ένα μείγμα αιθέριων ελαίων (συνήθως περιέχει κισσό, λεβάντα, δεντρολίβανο κ.ά.), που βοηθά στο αδυνάτισμα και στη σύσφιγξη της επιδερμίδας.



με το μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας, που ενισχύει τη λεμφική κυκλοφορία. Mπορείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας, να επιλέξετε ανάμεσα σε προγράμματα αδυνατίσματος, σύσφιγξης ή καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

2 ώρες , 60 ­ (για όλες τις θεραπείες που προαναφέραμε).





Στο «Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa» έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ολοκληρωμένα προγράμματα 12, 18, 24 ή 36 ημερών για αδυνάτισμα, σύσφιγξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Mε το πρόγραμμα, σας παρέχεται δωρεάν λιπομέτρηση, προσωπικό εβδομαδιαίο διαιτολόγιο και παρακολούθηση από το διαιτολόγο του Spa. Bέβαια, αν δεν διαθέτετε τόσο χρόνο, μπορείτε να επιλέξετε και μεμονωμένες θεραπείες, όπως ένα μασάζ αδυνατίσματος που κοστίζει 30 ­ ή Rasul που κοστίζει 20 ­.





Mε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο που λειτουργεί στον 2ο όροφο, για να περιποιηθείτε τα μαλλιά, τα νύχια σας, αλλά και για να κάνετε, αν χρειάζεστε, αποτρίχωση ή ένα επαγγελματικό μακιγιάζ.





Mπορείτε να εγγραφείτε μέλος του Spa δωρεάν και να έχετε προνομιακές εκπτώσεις από 20-50% στις υπηρεσίες του, αλλά και σε αυτές του κομμωτηρίου.





«Kalliga Touch Salon de Turkish Bath-Spa», Zολιώτη 55-57, Γκύζη, Aθήνα, τηλ.: 210-64.63.850, e-mail: akaliga@can.gr