Mεγάλο ατού ο ιδιοκτήτης Aντώνης Pούσσος, ο οποίος, θεωρώντας τους πελάτες φιλοξενούμενους, δεν αφήνει να του ξεφύγει τίποτε και κανείς. Eίναι ο ίδιος που θα σας υποδεχτεί, θα σας εξηγήσει τα του μενού και θα σας προτείνει μια καλή σύνθεση σύμφωνα με τα γούστα σας. Eπιπλέον, θα σας θυμάται και αύριο, πράγμα σπάνιο για καταστηματάρχη στους σημερινούς καιρούς. Πρώτο στην προτίμησή του το κατσικάκι που ετοιμάζει με διάφορους τρόπους. Κοκκινιστό με μακαρόνια λεπτά ή χοντρά (κατσικομακαρονάδα), με άγρια χόρτα εποχής, λαδορίγανη ή με αγκινάρες, που είναι και το φόρτε του. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το κρέας βράζει και ξαφρίζεται πάντα πριν μαγειρευτεί. Σε κανένα πιάτο δεν χρησιμοποιείται βούτυρο, παρά μόνο ελαιόλαδο. H ντομάτα και τα λαχανικά είναι πάντα φρέσκα, από περιβόλια της περιοχής. Tο χειμώνα υπάρχουν κρεατόσουπες και χορτόσουπες, καθώς και χουνκιάρ μπεγιεντί ή χοιρινό με δαμάσκηνα. Πριν φτάσετε στην παραγγελία του κυρίως πιάτου, σημειώστε ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τη ζεστή ποικιλία οσπρίων, τα τυροπιτάκια, την κολοκυθόπιτα και το ρουμελιώτικο κοκορέτσι του. Πασίγνωστοι και οι τεράστιοι, ζουμεροί κεφτέδες του. Σε περίπτωση που επιμένετε σε κάτι ελαφρύ, προτιμήστε τα μπιφτεκάκια από φρέσκο κιμά στη σχάρα. Ίσως αξίζει τον κόπο η εγκράτεια, αν πρόκειται να υποκύψετε στη γοητεία ενός επιδορπίου όπως το κρεμ καραμελέ από πρόβειο γάλα ή το παγωτό καϊμάκι με γλυκό βύσσινο.







Εθνικού Στρατού 17 Α, Κηφισιά, τηλ.: 210-80.17.869, 210-80.18.457.

25 ­ χωρίς το κρασί.

Λειτουργεί καθημερινά, Kυριακή μόνο μεσημέρι.

Σχετικά εύκολα στα γύρω στενά.

Απαραιτήτως μία μέρα νωρίτερα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ακολουθήστε το στο Google News