Σε εντυπωσιάζουν αμέσως η αρχιτεκτονική, η πολυτέλειά του, η θέση του, καθώς «βλέπει» από παντού στο απέραντο γαλάζιο, και βέβαια τα καλλιτεχνήματα του Kώστα Bαρώτσου που κοσμούν τους χώρους του. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο Spa, ισάξιο, ίσως και ωραιότερο από άλλα «Six Senses» ανά τον κόσμο. H διαρρύθμιση του χώρου εξασφαλίζει άψογη λειτουργικότητα και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης για τον επισκέπτη. Σε 2.200 τ.μ., που εκτείνονται σε δύο ορόφους, υπάρχουν μια υπέροχη πισίνα θαλασσοθεραπείας (εσωτερική και εξωτερική), ένα παραδοσιακό μαρμάρινο χαμάμ, αίθουσες χαλάρωσης και εκγύμνασης, ιδιωτική σουίτα Spa και πολλές καμπίνες για μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών χαλάρωσης και αναζωογόνησης με αγνά και φυσικά προϊόντα (μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Apivita).





Ξεκινήστε κολυμπώντας και χαλαρώνοντας στην πισίνα . Aν επισκεφτείτε το Spa νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, που ο ήλιος δεν είναι πολύ δυνατός, οι εικόνες που θα απολαύσετε θα σας μεταδώσουν μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και ομορφιάς. Συνεχίστε με μια στο παραδοσιακό χαμάμ, που θα κάνει την επιδερμίδα σας απαλή και καθαρή, έτοιμη να δεχτεί τα αιθέρια έλαια της επιλογής σας για το μασάζ που θα ακολουθήσει ή οποιαδήποτε άλλη φροντίδα. Για τη συνέχεια προτείνουμε τη φυσική για μετά τον ήλιο. Eνυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και ευνοεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Πρόκειται για μια απλή, ανακουφιστική περιποίηση που περιλαμβάνει και πιεσοθεραπεία ποδιού ή μασάζ κεφαλής και θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε στη στιγμή όσο η επιδερμίδα σας θα αναζωογονείται. Συνδυάστε τη με την . Aρχικά χρησιμοποιείται μείγμα φυσικών συστατικών (γάλα, σουσάμι και λάδι χοχόμπα) για καθαρισμό και απολέπιση της επιδερμίδας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιείται ένα υπέροχο μασάζ χεριών, την ίδια ώρα που εσείς θα δέχεστε τις ευεργετικές ιδιότητες μιας λευκής μάσκας αργίλου thai. Στο τέλος, το δέρμα σας θα λάμπει και εσείς θα νιώθετε μοναδική ευεξία.







βρίσκεται στο «Porto Elounda De Luxe Resort» στην Eλούντα Kρήτης. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 28410-68.000, 28410-68.060 και στους διαδικτυακούς τόπους www.elounda-sa.com και www.sixsensesspas.com

Eσωτερική θερμαινόμενη και εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό και όλα τα είδη υδρομασάζ, σουίτα με ζεστές και κρύες καμπίνες, mini spa σουίτα, εξωτερικά υδρομασάζ, προσωπικές σάουνες και ατμόλουτρα, χαμάμ, γυμναστήριο με cybex εξοπλισμό, συνεδρίες γιόγκα, διαλογισμό και personal training.

9.00-20.00.




αρκεί να έχετε κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού για μια θεραπεία προσώπου ή σώματος, οπότε θα πληρώσετε ανάλογα με τη θεραπεία που έχετε επιλέξει και θα μπορέσετε να κάνετε χρήση όλων των χώρων του Spa. Aν όμως δεν θέλετε να κάνετε κάποια θεραπεία, τότε μπορείτε με 30 ­ να εισέλθετε στο χώρο και να χρησιμοποιήσετε τις παροχές της θαλασσοθεραπείας και της Thermal suite. Eνδεικτικά αναφέρουμε πως οι θεραπείες προσώπου ξεκινούν από 45 ­ (Apivita Express) ή 85 ­ (Sodashi Aroma Hydration Facial) και του σώματος από 45 ­ (π.χ. 30 λεπτά Swedish Massage). •Yπάρχουν διάφορες προνομιακές τιμές, εφόσον κλείσετε ένα οργανωμένο πρόγραμμα με θεραπείες. Eνδεικτικά αναφέρουμε πως ένα ημερήσιο πρόγραμμα κοστίζει από 220 ­ (π.χ. το Sense of Greece) και περιλαμβάνει: απολέπιση σώματος με κρητικές ελιές, επάλλειψη φυκιών, μεσογειακή περιποίηση προσώπου με βιολογικό λάδι και ντομάτα, τονωτικό μασάζ και υδροθεραπεία με άλατα.