Μπορεί ο χρυσός να προσθέσει λάμψη στο πρόσωπό σας, χαρίζοντάς του παράλληλα την χαμένη του σφριγηλότητα; Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, αυτό ισχυρίζεται μια αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται σε θεραπείες σπα.

Πρόκειται για την UMO, η οποία κατάφερε να αναπτύξει μια πρωτότυπη αντιρυτιδική τεχνική προσώπου που δρα με τη βοήθεια …φύλλων χρυσού 24 καρατίων! Οι εμπνευστές της θεραπείας με την ονομασία Luxe 24 Karat Gold Facial, ως άλλοι Μίδες, ακολούθησαν τη μακρά ιστορική παράδοση του πολύτιμου μετάλλου.

Στην αρχαία Αίγυπτο, η Κλεοπάτρα πιστεύεται ότι κοιμόταν φορώντας μια χρυσή μάσκα για να διατηρήσει τη νεότητά της, ενώ στην αρχαία Κίνα, οι αυτοκράτειρες έκαναν μασάζ στο πρόσωπο με χρυσά εργαλεία για να εξαλείψουν τις ρυτίδες τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σύγχρονη θεραπεία χρυσού δεν είναι και τόσο απλή, καθώς χρειάζεται προετοιμασία και ειδικές κινήσεις μασάζ έτσι ώστε η επιδερμίδα να δεχθεί τις ευεργετικές επιδράσεις του χρυσού. Για το λόγο αυτό η διάρκειά της αγγίζει τα 80 λεπτά, ενώ η τιμή της φυσικά σκαρφαλώνει στα 230 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: