Γραφτείτε τώρα και κερδίστε τα προνόμια των μελών του Vita Club! Με την εγγραφή σας κερδίζετε αυτομάτως την πολυτελή έκδοση του Vita «8 διάσημοι chef δημιουργούν για σας», ένα βιβλίο με συνταγές από τους πιο γνωστούς Έλληνες chef. Μπορείτε ακόμη να μετάσχετε στον διαγωνισμό που θα σας ταξιδέψει στα ωραιότερα μέρη του κόσμου και θα σας χαρίσει απολαυστικές στιγμές. Αυτό το μήνα στείλτε SMS στο 4527 και ίσως να είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει την τριήμερη κρουαζιέρα «Αγαιοπελαγίτικη Ανακάλυψη», με το κρουαζιερόπλοιο “Ocean Countess” της εταιρίας Monarch Classic Cruises. Η προσφορά του Vita Club και του Travel Plan, γι’ αυτό το μήνα, περιλαμβάνει 4 ημέρες, 3 νύχτες για δύο άτομα, στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, που θα σας ταξιδέψει στα πιο μαγευτικά μέρη του Αιγαίου: ξεκινώντας από τον Πειραιά, θα επισκεφθείτε τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Τέσσερις υπέροχες μέρες, με πλήρη διατροφή και πρόγραμμα διασκέδασης μέσα στο “Ocean Countess”, οι καμπίνες του οποίου μοιάζουν με σουίτες ξενοδοχείου!

Με φόντο το Αιγαίο απολαύστε ένα ποτό στη Μύκονο, καφέ στην Καλντέρα της Σαντορίνης, ψώνια στο Κουσάντασι, μια βόλτα στην μοναδική Πάτμο και στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αφεθείτε και αφήστε τις αισθήσεις σας να απολαύσουν το βαθύ μπλε, τον ήχο των κυμάτων, και τη μυρωδιά της θάλασσας. Χαλαρώστε απολαμβάνοντας, το άψογο service από το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό, την μοναδικής ποιότητας κουζίνα, τα διασκεδαστικά shows με θέματα από όλο τον κόσμο, και φυσικά τις επισκέψεις στα πιο ειδυλλιακά ελληνικά νησιά.



Τα βράδια στα κρουαζιερόπλοια είναι γεμάτα πολλαπλές δραστηριότητες. Ξεκινήστε με ένα cocktail και συνεχίστε στο εστιατόριο του πλοίου με απολαυστικά για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο menu 5 πιάτων. Τα σόου με χορευτές και τραγουδιστές που παρουσιάζονται κάθε βράδυ στο κυρίως σαλόνι του κρουαζιερόπλοιου, δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε. Ακόμη, οποιαδήποτε στιγμή της βραδιάς σας μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο casino του πλοίου ή να απολαύσετε το ποτό σας με χορό στην disco.



Η εταιρία Monarch Classic Cruises σας ταξιδεύει επίσης στην Αίγυπτο, στους Αγίους Τόπους, στην Κωνσταντινούπολη. Επισκεφθείτε το Κάιρο, τη Βηθλεέμ, την Αγιά Σοφιά, και ανακαλύψτε τα πανάρχαια μυστικά τους και τους μοναδικούς πολιτισμούς τους. Θυμηθείτε ότι η άποψη που επικρατεί σχετικά με το κόστος των κρουαζιερών είναι απλά ένας μύθος: από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο, ο στόλος της Monarch Classic Cruises ταξιδέψτε στα πιο όμορφα νερά του κόσμου, στο Αιγαίο, καθώς και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού