Γραφτείτε τώρα και κερδίστε τα προνόμια των μελών του Vita Club! Με την εγγραφή σας κερδίζετε αυτομάτως την πολυτελή έκδοση του Vita «8 διάσημοι chef δημιουργούν για σας», ένα βιβλίο με συνταγές από τους πιο γνωστούς Έλληνες chef. Μπορείτε ακόμη να μετάσχετε στον διαγωνισμό που θα σας ταξιδέψει στα ωραιότερα μέρη του κόσμου και θα σας χαρίσει απολαυστικές στιγμές. Αυτό το μήνα στείλτε SMS στο 54344, γράψτε VITA (KENO) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, και ίσως να είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει μια τετραήμερη κρουαζιέρα (τέσσερις ημέρες, τρεις νύχτες) με το κρουαζιερόπλοιο Aquamarine της Louis Hellenic Cruises. Η προσφορά ισχύει για δύο άτομα, με διανυκτέρευση σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα, πλήρη διατροφή και πρόγραμμα διασκέδασης μέσα στο κρουαζιερόπλοιο.





Για περισσότερα από οκτώ χιλιάδες χρόνια οι θαλασσοπόροι έπλεαν στη Μεσόγειο με μικρά ή μεγαλύτερα πλοία, επισκεπτόμενοι πολυάριθμα νησιά και λιμάνια, καθιερώνοντας διαδρομές και ανακαλύπτοντας νέους τόπους. Σήμερα η Louis Hellenic Cruises θα σας ταξιδέψει από τα Ελληνικά γραφικά νησιά και τα μοναδικά μνημεία της Εφέσου έως τα κοσμοπολίτικα λιμάνια της Μεσογείου.
Τα κρουαζιερόπλοιά της φημίζονται για τη ζεστή ατμόσφαιρα και την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρουν. Δραστηριότητες αθλητικές, ψυχαγωγικά παιχνίδια, μία επίσκεψη στο γυμναστήριο ή στο κέντρο αισθητικής μπορούν να γεμίσουν απολαυστικά την ημέρα σας. Με αναχωρήσεις από τον Πειραιά ή από τη Γένοβα, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της για αποδράσεις Σαββατοκύριακου ή αποδράσεις διακοπών.




Ο τυχερός ή η τυχερή του διαγωνισμού θα αναχωρήσει Παρασκευή από το λιμάνι του Πειραιά, στις 11 το πρωί. Στις 18.00 το απόγευμα, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα φτάσει στη Μύκονο για μια απογευματινή-βραδινή βόλτα στο κοσμοπολίτικο νησί. Στις 22.00 το Aquamarine αναχωρεί για Ρόδο, όπου θα φτάσει στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου και θα παραμείνει έως τις 19.30, για να σας δώσει την ευκαιρία μιας πρώτης γνωριμίας με το νησί των Ιπποτών.
Στις 6.30 το πρωί της Κυριακής θα έχει φτάσει στην Πάτμο, όπου, αν ο καιρός είναι καλός, έχει προγραμματιστεί αποβίβαση με άκατο και βόλτα στο νησί της Αποκάλυψης. Στις 10 το πρωί αναχώρηση για το Κουσάντασι, όπου το Aquamarine θα φτάσει ύστερα από 4 ώρες για μια επίσκεψη στην αρχαία Έφεσο. Η επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά έχει προγραμματιστεί για τις 7 το πρωί της Δευτέρας.

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού