Ο Ιούνιος μπήκε ζεστός- ζεστός! Φαντάζομαι ότι και εσείς όπως και εγώ, δεν θα έχετε μόνο ανανεωμένη διάθεση αλλά θα έχετε ανανεώσει και την γκαρνταρόμπα σας προσθέτοντας μερικά κομμάτια από τις καλοκαιρινές τάσεις της μόδας. Ανάμεσα στις καινούργιες αγορές των ρούχων είμαι βέβαιη ότι δεν θα λείπουν και εκείνες των παπουτσιών.

Και μπορεί οι μπαλαρίνες να γύρισαν πάλι στη μόδα, αλλά τα σανδάλια και τα πέδιλα δεν έφυγαν ποτέ. Ίσια ή ψηλά, μονόχρωμα ή στολισμένα με πέτρες, απαιτούν άψογη εμφάνιση των ποδιών. Θα είναι κρίμα να έχετε δώσει προσοχή στο ντύσιμο σας και τα πόδια σας να είναι απεριποίητα, με νύχια άσχημα κομμένα, βερνίκι που έχει ξεφλουδίσει, κάλους και σκασμένες φτέρνες. Βέβαια είναι εύκολο να τα αμελήσουμε όταν τον περισσότερο καιρό είναι κρυμμένα, αλλά επειδή θεωρώ ότι όλες θέλουμε να δείχνουμε ωραίες, την επόμενη φορά πριν βγείτε έξω ρίξτε μια ματιά προς τα κάτω.

Αν δεν υπάρχει κάποιο δερματικό πρόβλημα που θα χρειαστεί ειδική περιποίηση, κλείστε ραντεβού σε ένα κομμωτήριο ή σε ένα nail shop για ένα επαγγελματικό πεντικιούρ. Αν πάλι δεν θέλετε να δώσετε χρήματα, αφιερώστε λίγο χρόνο και κάντε το μόνες σας. Και δύο συμβουλές: Αγοράστε μια ελαφρόπετρα και χρησιμοποιείστε την, την ώρα που κάνετε μπάνιο για να τρίψετε και να απομακρύνετε το σκληρό δέρμα από τις φτέρνες, το μετατάρσιο και το μεγάλο δάχτυλο και μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε και τα κάτω άκρα κάθε φορά που βάζετε κρέμα σώματος.