Περισσότερες κατακτήσεις φαίνεται ότι έχουν τα «κακά» παιδιά. Το συγκεκριμένο συμπέρασμα ανήκει σε ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, σύμφωνα με τους οποίους οι «σκοτεινοί» άνδρες που εμφανίζουν ναρκισσιστικές τάσεις και είναι υπερβολικά αυθόρμητοι και περιπετειώδεις τείνουν να σαγηνεύουν πιο εύκολα τις γυναίκες.

Οι επιστήμονες υπέβαλλαν 200 φοιτητές σε τεστ προσωπικότητας, το οποίο ήταν ειδικά σχεδιασμένο, προκειμένου να τους διευκολύνει να κατηγοριοποιήσουν τους συμμετέχοντες βάσει των σεξουαλικών τους προτιμήσεων και των αισθηματικών τους σχέσεων.

Διαπίστωσαν, λοιπόν, ότι όσοι διέθεταν πιο «σκοτεινή» προσωπικότητα είχαν αυξημένες πιθανότητες να έχουν περισσότερες συντρόφους, ενώ προτιμούσαν τις σύντομες, εφήμερες σχέσεις.

Οι ερευνητές, μάλιστα, παρομοιάζουν το συγκεκριμένο τύπο άνδρα με το θρυλικό Τζέιμς Μποντ καθώς, όπως ισχυρίζονται, είναι αρκετά εξωστρεφής, πανέτοιμος να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, όπως για παράδειγμα να φέρει εις πέρας νέες αποστολές ή να γοητεύσει περισσότερες γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη:
Τι σεξουαλικός τύπος είστε;
http://www.vita.gr/html/ent/522/ent.2522.asp

Πόσο υψηλή είναι η σεξουαλική σας νοημοσύνη;
http://www.vita.gr/html/ent/629/ent.1629.asp

«Πιάνουν τα κόλπα» στον έρωτα;
http://www.vita.gr/html/ent/689/ent.1689.asp

Μήπως είμαι φτιαγμένος για single;
http://www.vita.gr/html/ent/611/ent.1611.asp