Τώρα, οι γυναίκες μπορούν -σε χρόνο που δεν ξεπερνά το μεσημεριανό τους διάλειμμα- να απαλλαγούν από τις ενοχλητικές λεπτές φλεβίτσες οι οποίες κάνουν την εμφάνισή τους στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Σύμφωνα με το βρετανό χειρουργό, Μπράιν Νιούμαν, η συγκεκριμένη τεχνική βασίζεται σε μικροκύματα για να «σβήσει» τα τριχίδια:

  • Με τη βοήθεια μιας υπερβολικά λεπτής βελονίτσας η οποία εκπέμπει μικροκύματα, ο ειδικός τρυπά το δέρμα στην προβληματική περιοχή.
  • Από τη θερμότητα που παράγεται, τα τοιχώματα του τριχιδίου κολλούν μεταξύ τους, σταματώντας την κυκλοφορία του αίματος μέσα σε αυτά.
Αποτέλεσμα; Τα τριχοειδή αγγεία παύουν να έχουν πλέον την άσχημη κόκκινη ή μελανή απόχρωση αφήνοντας πίσω μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Τα υπέρ: Πέραν του σύντομου χρονικού διαστήματος, η όλη διαδικασία πραγματοποιείται χωρίς την ανάγκη τοπικής αναισθησίας, καθώς το τσίμπημα της βελόνας θυμίζει περισσότερο βγάλσιμο φρυδιών. Σύμφωνα, μάλιστα, με μαρτυρίες γυναικών που την έχουν δοκιμάσει, τα αποτελέσματα φαίνεται να αντέχουν στο χρόνο.

Info: Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6 επισκέψεις με κόστος περί τα 450 ευρώ.



Διαβάστε ακόμη:
Η ζωή πάνω σε ψηλά τακούνια
http://www.vita.gr/html/ent/821/ent.5821.asp

Πώς θα «σβήσετε» τις ευρυαγγείες
http://www.vita.gr/html/ent/342/ent.5342.asp

Το κακάο «τονώνει» τις αρτηρίες
http://www.vita.gr/html/ent/566/ent.6566.asp