Υλικά

  • Υλικά (Για 4 άτομα)
  • 1½ λίτρο ζωμό κοτόπουλου
  • 1 καρότο
  • 1/2 πράσο
  • 1/2 κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ. αρακά
  • 1 κολοκυθάκι
  • 50 γρ. κριθαράκι
  • 125 γρ. σπανάκι
  • 75 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Θυμάρι
  • Μαϊντανό

Γενικά
Oδηγίες κατανάλωσης Διατηρήστε την κοτόσουπα μέχρι 3 ημέρες σε αεροστεγές γυάλινο δοχείο στο ψυγείο.

Εκτέλεση
Σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά χωρίς να πάρουν χρώμα το καρότο σε κύβους, το σκόρδο, το πράσο και το κρεμμύδι. Προσθέτετε το ζωμό, περιμένετε να βράσει και ρίχνετε τον αρακά, το κολοκυθάκι σε κυβάκια και το κριθαράκι. Μετά από 15΄, ρίχνετε το σπανάκι κομμένο σε λεπτές λωρίδες, την παρμεζάνα, θυμάρι και μαϊντανό και μαγειρεύετε για ακόμη 2΄.

Γνώμες
Βιταμίνες:Α, Β, C, Ε • Ασβέστιο • Κάλιο •Πρωτεΐνες •Φυτικές Ίνες

Σύσταση

  • Μία μερίδα κοτόσουπα σάς δίνει 259 θερμίδες.