Δεν αποτελεί νέο πια ότι η αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις μπορεί να προκαλέσει έως και σοβαρά προβλήματα στην υγεία του δέρματός μας.


Το νέο όμως είναι ότι η συμπεριφορά μας απέναντι στην έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία αλλάζει σταδιακά, και στην αλλαγή συμβάλλει σαφώς η ενημέρωση.


Η Garnier Ambre Solaire στηρίζει την Ευρωπαϊκή Αντικαρκινική Εταιρεία και μαζί με το περιοδικό VITA οργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το Sun Tour 2009.


Μετά τη μεγάλη αποδοχή του κοινού που φαίνεται να προβληματίζεται για την υγεία του δέρματός του, το Sun Tour μεγαλώνει σε διάρκεια και θα επισκεφθεί 7 πόλεις και 20 σημεία συνολικά, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και το Βόλο.


Η εκκίνηση θα γίνει από την Κηφισιά το Σάββατο 9 Μαΐου (12:00-18:00) και θα κλείσει τη Δευτέρα 11 Iουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Το λεωφορείο της Ambre Solaire και του Vita θα διασχίσει την Ελλάδα και θα μεταφέρει το μήνυμα της ηλιοπροστασίας.


Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι πολίτες θα μπορούν να συμβουλευτούν δερματολόγους και αισθητικούς για θέματα που αφορούν το δέρμα τους και την σωστή προστασία του και θα προμηθεύονται ενημερωτικό υλικό και υπέροχα καλοκαιρινά δώρα!