Ημερολογιακά μπορεί να μπήκε το φθινόπωρο, αλλά ο ζεστός καιρός κρατάει ακόμα τη διάθεσή μας καλοκαιρινή. Έστω κι αν έχουμε επιστρέψει (τουλάχιστον οι περισσότεροι) στο γραφείο.

Μαζί με τις αναμνήσεις, φέρνουμε και το όμορφο χρυσαφένιο χρώμα που αποκτήσαμε στη διάρκεια των διακοπών. Δεν είναι κρίμα να το χάσουμε γρήγορα;

Ανεξάρτητα αν οι ημέρες που καθόμαστε στον ήλιο περιορίζονται από εδώ και πέρα (για τους περισσότερους) μόνο στα Σαββατοκύριακα, υπάρχει τρόπος να διατηρήσουμε αυτή τη φυσική λάμψη του ήλιου που χαρίζει φωτεινότητα στην εμφάνιση και μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία.

Το μυστικό βρίσκεται στη χρήση των μπρονζέ προϊόντων που, αντίθετα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, δεν περιορίζονται μόνο για το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα πρακτικά για να προσθέσουν λάμψη και χρώμα στην επιδερμίδα, μπορούν να φορεθούν κάθε εποχή του χρόνου.

Το «τρικ» είναι να ακολουθείτε το χρώμα του δέρματός σας ώστε να μη φαίνεται αφύσικο. Σιγά-σιγά από τις πιο σκούρες αποχρώσεις περνάτε στις πιο ανοιχτές που δίνουν μια όψη υγείας, όταν θα αρχίσει να χάνεται το ηλιοκαμένο χρώμα.

Για μένα, η πιο ιδανική συσκευασία είναι της παλέτας, την οποία έχω πάντα στο νεσεσέρ μου και σας τη συστήνω. Ο λόγος είναι απλός. Οι περισσότερες συνδυάζουν έως και πέντε χρωματικούς τόνους, ώστε αναμειγνύοντας τις αποχρώσεις να πετυχαίνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τις απλώνετε στο πρόσωπο με ένα μεγάλο πινέλο, χωρίς να ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού.

Ένας τρόπος για να μην ξεχάσουμε γρήγορα την αίσθηση των καλοκαιρινών ημερών.

Καλή επιστροφή!