Φρεσκάδα & Λάμψη
Ως ανάδειξη της φυσικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «γυμνή» επιδερμίδα, που φέτος αφήνει πίσω τις ματ υφές και την άτονη όψη και υιοθετεί την ανάλαφρη αίσθηση της φυσικής γυαλάδας. Το μυστικό είναι να τονίσετε τα ζυγωματικά με μια ιριδίζουσα πούδρα.

Δυναμικά παστέλ
Σοφιστικέ στυλ και εκλεπτυσμένη κομψότητα αποπνέει η νέα παλέτα των παστέλ χρωμάτων. Ροζ, από τις πιο ανοιχτές έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις, λιλά, βεραμάν, «σπασμένο» λευκό, που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και δίνουν μια ανάλαφρη αίσθηση αθωότητας.

Γκλίτερ & Ένταση
Ποτέ τα τονισμένα μάτια δεν φεύγουν από τη μόδα, τώρα όμως δίνεται μια νέα διάσταση και αποκτούν ένα πιο τολμηρό look. Τα μάτια βάφονται με με­ταλλικές σκιές, η εσωτερική γωνία τονίζεται με χρυσό γκλίτερ και επανέρχεται δριμύτερα το μαύρο μολύβι και το eyeliner, για να δώσουν ένα πιο δραματικό στοιχείο.

Μοντέρνα χρώματα
Πορτοκαλί κραγιόν στα χείλη, βιολετί, μοβ και τιρκουάζ σκιές στα μάτια, αποτυπώνουν τη μοντέρνα αντίληψη για τις γυναίκες που δηλώνουν λάτρεις των χρωμάτων. Όμως, προσοχή! Επειδή το αποτέλεσμα είναι πολύ «δυνατό», η έμφαση δίνεται είτε στα μάτια είτε στα χείλη, ποτέ και στα δύο μαζί.