Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις κρέμες σώματος γιατί κάνουν το δέρμα μου πολύ απαλό και ταυτόχρονα το αρωματίζουν διακριτικά για πολλές ώρες. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αφιερώσω το πρώτο post του καλοκαιριού στην καλύτερη κρέμα σώματος που είχα στο ντουλάπι ομορφιάς του Vita. Έπειτα από διάφορα crash tests, βρήκα μια που μου άρεσε πολύ.


Μόλις άνοιξα το κίτρινο βαζάκι, μια ευωδιά καρύδας εξαπλώθηκε στο χώρο. Σε λίγα δευτερόλεπτα η Μιμίκα που κάθεται στο απέναντι γραφείο, ήρθε δίπλα μου και άρχισε να περιεργάζεται το προϊόν με αχόρταγες εισπνοές. «Τι είναι αυτό που μυρίζει τόσο υπέροχα;» με ρώτησε εκστασιασμένη. «Είναι η κρέμα σώματος Baume Nourissant» της Le Petit Marsellais, της απάντησα, νιώθωντας δικαιωμένη για την επιλογή μου.
Υποψιάζομαι ότι αυτή η κρέμα θα κάνει θραύση, γιατί εκτός από το άρωμα και την εξαιρετική σύνθεσή της με αγνά συστατικά (βούτυρο karite, αμύγδαλο και έλαιο αργκάν), έχει οικονομική τιμή και βρίσκεται ακόμα και στα σούπερ μάρκετ. Δοκιμάστε το πάραυτα!

* Αν σας ταιριάζει μια ενυδατική σύνθεση πιο ελαφριά, αντί για το body butter, διαλέξτε το γαλάκτωμα σώματος Lait Hydratant από την ίδια σειρά. Επίσης, αξίζει να δοκιμάσετε και το ξηρό λάδι Huile Seche, γιατί ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στο σώμα, στα μαλλιά αλλά και στο πρόσωπο. (Να μην ξεχάσω να το πάρω μαζί μου στις διακοπές).